Aanmelden lunch

Als afsluiting van de dienst op 10 juli een eenvoudig lunch tussen 12.30 en 13.00 uur

Zondag 10 juli nemen een aantal tieners afscheid van de nevendienst. Aansluitend aan de dienst kan je kiezen tussen een familiespel “Wie is de mol?” of fijn samen zingen onder begeleiding van Joshua Prins.

We sluiten de ochtend af met een lunch.

Neem wat mee

Neem per persoon tenminste drie dingen mee om te eten. Deze kan je voorafgaand aan de dienst in de toren al afleveren. Het verzamelde eten wordt bij de lunch op schalen gelegd. Net zoals in het verhaal van de vijf broden en twee vissen, deel je je meegebrachte voedsel met anderen.
Heb je dieetwensen, dan vragen we of je voor jezelf eten wilt meenemen. Dit dan niet afgeven!

Wat zou je kunnen bijvoorbeeld kunnen meenemen? Krentenbollen, een heerlijke sandwich, een bakje (huzaren) salade, heerlijke snee belegd brood, fruit, een broodje gezond, een belegd bolletje, een bakje vruchten yoghurt, rozijnenboterham, sneetje suikerbrood… of wat jij een ander maar gunt bij de lunch!!!

Aanmelden

We hebben voor een aanmeldingsformulier gemaakt. Hierin kan je aangeven dat je naar de dienst komt, wat jouw keuze aansluitend aan de dienst en of je mee eet.

Nodig vrienden uit