Alphacursus online

Doe mee en meld je aan. Eten vooraf verzorg je zelf. Wij verzorgen online de inleiding en gespreksgroepen.

Alpha in Nederland

De Alpha cursus is sinds 1995 een succes in Nederland. Veel mensen hebben meegedaan. Heerlijk samen eten, luisteren naar de inleiding en dan samen in gesprek. Voor velen was het weekend rondom de Heilige Geest het hoogtepunt.

Alternatief online

Helaas is dit concept momenteel niet mogelijk. Maar intussen hebben veel gemeenten ervaring opgedaan met de Alpha cursus online. En wat blijkt… het werkt ook. Daarom gaan we dit concept ook aanbieden in Aalsmeer.

De cursus is wekelijks op de dinsdagavond. In totaal 13 keer. We starten op dinsdag 1 februari om 20.00 uur online.

Opzet

Deelnemers ontmoeten elkaar via ZOOM. Eten mag je vooraf thuis doen.

We beginnen gezamenlijk om 20.00 uur de Alpha online avonden met een gezellig sociaal moment. Pak lekker een kopje koffie of thee, een koekje erbij en kletsen maar! Vervolgens kijken we rond 20.15 uur naar een inspirerende video. Een pakkende inleiding bij een van de Alpha thema’s Aansluitend gaan we in kleine groepen uiteen. Online via de ZOOM break-out rooms. De verwachting is dat de avonden tussen 21.15-21.30 uur eindigen.

Via een wekelijkse nieuwsbrief blijven we met elkaar verbonden, delen we foto’s en verhalen en krijg je nog materiaal om zelf mee aan de slag te gaan. Verder kan je nog de video’s terugkijken.

Vanaf maandag 3 januari kan je je aanmelden

Nodig vrienden uit

NieuwjaarsBingo

Pak je agenda er even bij en omcirkel vrijdag 7 januari. Op vrijdag 7 januari gaan we weer een avond bingoën. De enige echte NIEUWJAARSBINGO.