Benefietconcert voor Israël

voor de gaarkeukens van het Hineni Centrum in Jeruzalem.

Het Hineni Symfonie Orkest
Het Hineni Symfonie Orkest bestaat uit professionele musici en zeer getalenteerde amateurs, die het Joodse volk een warm hart toedragen. De orkestleden musiceren ter bemoediging van
het Joodse volk en willen op deze wijze hun sociale en culturele welzijn bevorderen.
De opbrengsten van de concerten komen ten goede aan de welzijnsorganisatie Hineni in Jeruzalem dat steun biedt aan onder meer weeskinderen, kansarme jongeren, Holocaustoverlevenden en slachtoffers van terreur. Het centrum wordt geleid door de Nederlandse Benjamin Philip en beschikt over een grote gaarkeuken, die dagelijks de allerarmsten in Jeruzalem van een gratis warme maaltijd voorziet.

Sacha van Ravenswade
Sacha is vaste chazzan (voorzanger) in de Jacob Obrecht Synagoge te Amsterdam en is daarnaast ook verbonden aan synagogen in Amstelveen en Amsterdam.
Door de jaren heen heeft Sacha zich ontwikkeld tot een lyrische tenor met een gemakkelijke hoogte.
Tijdens zijn concerten brengt hij het repertoire gloedvol tot leven en weet hij zijn publiek te raken met zijn vertolkingen.

Flyer A5 Aalsmeer 2024

Nodig vrienden uit