Boekbespreking Zoals Jezus

Naast de boekbespreking binnenkort ook online kringen en karaktergroepen n.a.v. dit boek. Meld je nu aan!

Hoe zou een christen moeten leven? Volgens de Tien Geboden, of wellicht de wetten uit de Thora? Volgens het Grote Gebod uit Jezus’ Bergrede, of toch naar wat de Geest ons ingeeft? In ‘Zoals Jezus’ laat Marien Kollenstaart zien dat het Nieuwe Testament ons een adembenemende bestemming voorhoudt: lijken op de mooiste mens die ooit geleefd heeft: Jezus.

Over deze vragen gaat het nieuwe boek van collega Marien Kollenstaart. Tijdens zijn boekpresentatie raakte zijn verhaal mij. Hoe zou het zijn om samen na te denken over de vraag: Hoe wordt je ZOALS JEZUS?

Boekbespreking

In samenwerking met de Ichtusshop hebben we het volgende idee. Bestel het boek bij de Ichtusshop Aalsmeer. Het kost slechts € 16,99. Neem de tijd om het te lezen. Maandag 10 mei organiseren we een boekbespreking. Wie weet mogen we samenkomen in gebouw Irene of in de kerk. Zo niet, organiseren we het via ZOOM. Deelname is gratis en voor iedereen. Deel met anderen wat je raakt in het boek. We gaan proberen de schrijver van het boek zelf hiervoor uit te nodigen.

Online kringen na de Pinksteren

Bij het boek zijn ook zeven studies voor kringen geschreven. Deze studies ga ik verkort geven via ZOOM. Deze online kringen zullen plaatsvinden in de zeven weken tussen Pinksteren en de zomervakantie. Een uurtje gewoon vanuit huis. Doe mee voor jezelf of als (aspirant) kringleider. Want je zou zomaar ervoor kunnen kiezen het komend seizoen dit boek te gebruiken voor je gesprekskring.

Karaktergroepen

Van de auteur heb ik ook nog het idee van LIKE-groups mogen ontvangen. Dit zijn karaktergroepen waarin je met een klein aantal mensen oefent om ZOALS JEZUS te worden. Over dat idee volgt later meer informatie.

Nodig vrienden uit

Bidstond Dorpskerk

LIVE in de Dorpskerk. Inloop vanaf 19.00 uur voor persoonlijk stil moment. Om 19.30 uur gezamenlijk gebed.