Escaperoom in de Dorpskerk

Kom uit de put!! 7-19 november

Dromen zijn bedrog! Toch? Of toch niet?

De Dorpskerk Aalsmeer organiseert van maandag 7 tot en met zaterdag 19 november 2022 opnieuw een Escaperoom rondom een spannend Bijbelverhaal. Het thema neemt je dit keer mee van droom tot werkelijkheid.

Ook deze keer zal het kerkgebouw het decor zijn waar je door middel van allerlei opdrachten door het verhaal wordt geleid. Een Escaperoom voor jong en oud. (kinderen onder de 12 hebben altijd begeleiding van 1 volwassene) Groepsgrootte van minimaal 4 tot maximaal 6.

Een speelduur van ongeveer 75 minuten. Je hebt geen specifieke Bijbelkennis nodig!
EN…. Je komt er altijd uit!

De zoektocht naar de oplossing van deze escaperoom begint hier. Je kunt je schrijven met deze QR code.
Je komt dan direct op de inschrijfpagina.

Voor meer informatie kun je ook mailen naar escaperoomdorpskerk@gmail.com

Voor deze escaperoom kunnen zijn wij ook nog op zoek naar een aantal vrijwilligers, gastvrouwen, gastheren, mensen die elke keer de escaperoom weer in orde maken, mensen die waar nodig de groepen begeleiden etc. etc. Interesse?? Neem even contact op 06-40166251

Nodig vrienden uit

Kerstbingo

Op vrijdag 16 december is het tijd voor de jaarlijkse Kerstbingo. Lekker thuis vanaf de bank met elkaar bingoën. De razende reporters zijn ook weer van de partij om de prachtige prijzen bij de winnaars langs te brengen.