Het verhaal achter…

Gezellige informatie avond waarin onze voorganger het verhaal achter de Escaperoom wil delen.

Kerk naar Buiten

In het kader van de Permanente Educatie voor predikanten heeft onze predikant de missionaire opleiding Kerk naar Buiten gevolgd. Een intensieve studie, waarbij niet alleen de predikant betrokken is, maar ook de kerkenraad en de gemeente. Zo was de studie in feite een gezamenlijk traject. Nieuwsgierig wat het ons als gemeente heeft opgeleverd, kom dan naar deze informatieavond in gebouw Irene.

Aanvang 20.00 uur. De avond duurt tot uiterlijk 21.15 uur.

Kerk voor de Buurt

Een jaar lang heeft een kernteam nagedacht over hoe we kerk voor de buurt kunnen zijn. Letterlijk de mensen, die rondom de Dorpskerk wonen. Daarbij hebben we als grens de N196 en de van Cleefkade gebruikt. Hier zijn talloze ideeën uit ontstaan. De kerkenraad heeft besloten deze buurt voor langere tijd wat meer te omarmen. Nieuwsgierig hoe? Kom dan!

Escaperoom

Een van de ideeën was om met mensen in gesprek te komen. Op deze avond ontdek je hoe dit idee uiteindelijk zichtbaar is geworden voor ons allemaal in de vorm van een Escaperoom.

Waarderende Gemeente Opbouw

De methodiek die vanuit de opleiding is aangeboden staat bekend onder de naam Waarderende Gemeente Opbouw. Het is een proces waarin vooral verhalen vertellen belangrijk is. Daarom gaan we op deze avond vooral verhalen vertellen in plaats van presenteren van dorre feiten. Wist je trouwens dat we de gemeentedag in maart op dezelfde is ontstaan.

Nodig vrienden uit

Seizoensafsluiting

Zaterdag 09 juli zullen we weer met elkaar het seizoen afsluiten. Wat een feest dat we naar 2 jaar weer samen kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten met een activiteit en BBQ. De verschillende teams zijn al druk bezig met de voorbereidingen.