Jeugdactiviteiten gaan weer van start!

Komende zondag is het startzondag

Komende zondag is het startzondag. Deze zondag staat in het teken van het nieuwe seizoen. Veel activiteiten zullen weer gaan starten. Voor de jeugd hebben afgelopen periode veel activiteiten stil gelegen. We zijn daarom ontzettend blij dat alles weer gaat starten. We hopen dat de jeugd elkaar hier weer ontmoeten, elkaar kunnen bemoedigen, van elkaar kunnen leren, lol hebben, maar ook serieuze gesprekken over het geloof zullen hebben. Zodat we met elkaar verder mogen groeien in geloof. Hieronder komt een overzichtje van activiteiten die wekelijks/maandelijks al gepland staan.

Open huis (16 plus): Op zondagavond gezelligheid-kletsen-geloof-spelletjes-elkaar ontmoeten-verdieping-lol-wat lekkers. Contactpersonen: Nico Kortenoeven en Ben Sparnaaij.

Tieners (13-16 jaar): Op zondag is er kring tijdens de dienst, of club na de dienst en soms (5e zondag in de maand) gaan we kerkhoppen. Komende zondag is er weer eerste keer club. Contactpersoon Tom Maarsen

Catechisatie (13-16 jaar): Om de week op vrijdagavond in Achterom. We gaan leren en begrijpen wat er in de Bijbel staat. Start vrijdag 24 september. Contactpersoon Nees Sparnaaij

Jongensclub (8-12 jaar): Om de week op woensdagavond in Achterom. Start woensdag 29 september. Contactpersoon Arjan van der Vliet

Meidenclub (8-12 jaar): Om de week op donderdagavond in Achterom . Start donderdag 30 september. Contactpersoon Jeanne Sparnaaij

Kindernevendienst (4-12 jaar): elke zondagochtend tijdens de tweede helft van de dienst in Irene. Contactpersoon Dickie Kok

Oppasdienst (0-4 jaar): elke zondagochtend tijdens de dienst in Irene. Contactpersoon Barbara Jongkind

Groeten Team Jeugd

Jongensclub gaat weer beginnen

Na een lange corona-pauze willen we op de woensdagavonden weer starten met de jongensclub. Dit is elke twee weken tussen 19.00 en 20.00 uur.
De club is voor jongens tussen de 8 en 12 jaar die nog de basisschool zitten . We doen met elkaar gave dingen, gezellig én starten met een stukje uit de bijbel of kort thema.
Volgende week woensdag 29 september gaan we los in 8erom (achter gebouw Irene), de jongens zullen hier thuis nog een uitnodiging voor ontvangen.

De vaders hebben er zin in en met elkaar gaan we er weer een mooi seizoen van maken!

Nodig vrienden uit