Kerstmarkt

De opbrengst is bestemd voor Heart For Children

De diaconie organiseert een kerstmarkt op 11 december a.s. in gebouw Irene. De hoop is dat we met velen een leuke markt zullen hebben, bestemd voor jong en oud, en voor mensen van binnen en buiten de gemeente.

De opbrengst is bestemd voor een goed doel, nl Heart For Children. Dit doel wordt al langere tijd gesteund door de diaconie, er worden al jarenlang zes weeskinderen gesponsord. Deze christelijke organisatie heeft in Oeganda meerdere kinderdorpen met scholen gerealiseerd voor de meest kwetsbare kinderen in Oeganda, de weeskinderen. Kort geleden is er een slaapverblijf gebouwd voor de tienermeiden, maar er is nog geen dak op gemaakt omdat er geen geld meer voor is. Een mooie bestemming voor de opbrengst van deze kerstmarkt! In het kerkblad zal meer informatie staan, geschreven door een contactpersoon van de organisatie.

Wat willen we gaan verkopen op de kerstmarkt? We denken aan creaties die gemaakt zijn door bv timmeren, handwerken, knutselen, schilderen, tekenen, bakken…..creatief bezig zijn dus.
De kindernevendienst gaat ook helpen door met de kinderen te knutselen. De werkjes worden op de kerstmarkt verkocht.

Op deze markt komt ook een verkoop van een digitale kerststuk-workshop. Dit houdt in: alle attributen voor een kerststuk en een filmpje met stap-voor-stap instructies, zodat u thuis uw eigen kerststuk kunt maken. Informatie hierover volgt nog. U kunt zich er alvast op verheugen!

Ook worden op de kerstmarkt 2e hands boeken verkocht. Wilt u alvast boeken bewaren voor de kerstmarkt?

Een andere mogelijkheid om de kerstmarkt te steunen is om een dienst aan te bieden. Dit kan van alles zijn. Bedenk wat voor u mogelijk is en waar u een ander een plezier mee kunt doen. Er is dan een lootje voor te kopen, en op zo’n manier brengt het zeker wat op. Te zijner tijd kunt u zich aanmelden.

Voor veel van deze verkoopmogelijkheden is het nog te vroeg om te regelen. Maar wij denken dat bepaalde creativiteitten veel tijd kosten, dus dan kunt u alvast aan de slag!

Meer informatie over de kerstmarkt volgt nog.

We hopen met elkaar een fijne, gezellige kerstmarkt te hebben!

De kerstmarktcommissie, Rietje Hulsbos, Corrie van Honk en Margriet van Klinken

Nodig vrienden uit