Kerststuk-workshop

Doet u of jij ook mee? Graag aanmelden voor 4 december a.s.

Er wordt door velen al naar uitgekeken: de kerststuk-workshop! Peter van de Velde heeft al weer inspiratie en hij gaat er weer iets moois van maken. Alle benodigdheden voor het stuk verzamelt hij op de veiling en soms kan Peter spullen gedoneerd krijgen. Dat maakt de workshop interessant: het levert geld op voor het goede doel, en het is de gevraagde prijs dubbel en dwars waard.
Doet u of jij ook weer mee? Je maakt het thuis met de aanwijzingen op een duidelijk filmpje wat je gemaild krijgt. Misschien maak je er een gezellige middag/avond van met familie of vriendinnen. Je kunt het natuurlijk ook in je eentje maken. Of heb je voor iemand een cadeau nodig? Tips genoeg!

Hoe kun je mee doen?

 Opgeven door een mail te sturen naar diaconiehva@gmail.com of door te bellen naar Corrie van Honk, tel.nr. 06- 218 606 21. Vermeld duidelijk hoeveel workshops je wilt hebben.
 De workshop kost € 30,00. Maak (meteen na het opgeven) het bedrag van één of meerdere workshops over naar het bankreknr van de Diaconie Hervormde Gemeente o.v.v. kerststukworkshop NL95 RABO 0300 1205 16
 Graag aanmelden voor 4 december a.s.
 Op 10 december is er Kerstmarkt in ’t Anker, Oosterkerk. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn de kerststuk-workshops daar op te halen.
 Op 9 december krijg je het filmpje met duidelijke instructies gemaild. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe het kerststuk te maken is. Daarbij is het handig dat je het filmpje stop kunt zetten en/of opnieuw kunt bekijken.
 Er is altijd genoeg aan takken, bloemen, en attributen in het pakket aanwezig. De ervaring leert dat er zoveel over is, dat er nog meer van te maken valt.
 De opbrengst van de workshop is bestemd voor “Huiselijk geweld in Albanië” een project van Wilma en Fred Westerink. Er gebeuren schrijnende dingen in Albanie waar weinig aandacht voor is vanuit de politiek aldaar.
 We hopen op een succesvol kerststuk! Dat houdt in dat er veel plezier en creativiteit aan beleefd wordt. Maar een grote opbrengst voor het goede doel is ook ons streven en daarom zijn giften ook van harte welkom.

Kerstbingo

Op vrijdag 16 december is het tijd voor de jaarlijkse Kerstbingo. Lekker thuis vanaf de bank met elkaar bingoën. De razende reporters zijn ook weer van de partij om de prachtige prijzen bij de winnaars langs te brengen.