NieuwjaarsBingo

Pak je agenda er even bij en omcirkel vrijdag 7 januari. Op vrijdag 7 januari gaan we weer een avond bingoën. De enige echte NIEUWJAARSBINGO. De kerk wordt weer omgebouwd tot Bingo studio en de razende reporters Adrie en Esther rijden weer rond om de gewonnen prijzen bij de winnaars te bezorgen. Dit feestje mag je echt niet missen. Iedereen kan weer meedoen via de livestream. We zullen om half 8 beginnen met de Bingo.

Ook deze keer is er weer een speciaal bingo pakket samengesteld. Dit pakket kan worden opgehaald op donderdag 6 januari tussen 19:30 en 20:30 uur in de Oosterkerk. Bij het ophalen van de pakketten houden we de corona regels aan die gelden voor de kerkzaal. Graag dus een mondkapje dragen en houd 1,5 meter afstand.

Wij hebben er weer heel veel zin in! Jij ook?!

Nodig vrienden uit

Alphacursus online

Doe mee en meld je aan. Eten vooraf verzorg je zelf. Wij verzorgen online de inleiding en gespreksgroepen.