Seizoensafsluiting

Zaterdag 09 juli zullen we weer met elkaar het seizoen afsluiten. Wat een feest dat we naar 2 jaar weer samen kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten met een activiteit en BBQ. De verschillende teams zijn al druk bezig met de voorbereidingen.

Hieronder lees je meer informatie over de verschillende activiteiten. Doe je mee?

Vossenjacht in Nieuw Oosteinde

Een vossenjacht is een zoekspel dat buiten wordt gespeeld in meerdere groepen. Het doel van het spel is om vossen te zoeken in een afgezet gebied. In dit gebied zitten de “vossen” verstopt. Samen met jouw groep ga je in de wijk op zoek naar verschillende gemeenteleden die zich hebben vermomd en verstopt. De groepjes kunnen bij iedere vos een stukje van de puzzel halen. Het groepje wat uiteindelijk de meeste puzzelstukjes heeft verzameld en de schat weet te vinden  is het winnende groepje! Met de deelnemers verzamelen we om 3 uur bij ’t Anker. Doe jij mee?

Boottocht door de Oosteinderpoeltjes

Samen gezellig varen over de prachtige Aalsmeerse plassen van het Oosteinde. Tijdens de boottocht wordt je verwend met een hapje en een drankje. Vaar je gezellig mee? De boot vertrekt om 15:00 uur.

BBQ bij ‘t Anker

Zoals gebruikelijk zullen we het seizoen afsluiten met een BBQ. Het vlees zal weer perfect gebakken worden en de heerlijke salades worden weer bereid. Eet u mee?

Wilt u meedoen met een activiteit? Of Wilt u mee eten met de BBQ. Geeft u dan op via onderstaande link of scan de QR code, of vul het formulier in dat in de kerk ligt.

Nodig vrienden uit