Step up!

Step up! Een nieuwe activiteit voor jongeren

Sinds 8 januari zijn we gestart met een nieuwe activiteit voor jongeren: Step up! Via de Whatsapp groep van de jongerenclub hebben veel tieners er al van gehoord. “Step up” is een aansporing om wat te gaan doen. “Step up”, omdat de actie naar boven is gericht. We gaan actief aan de gang met het geloof. “Step up”: we hopen op geloofsgroei. Je mag je vragen over geloof stellen. Wat je ontdekt hebt over het geloof mag je delen. We hopen bij te leren over God, Jezus en de Heilige Geest, over gebed, de Bijbel, leven met God en hoe God het leven bedoeld heeft.

De avonden beginnen we met samen eten (18:00 uur). Daarna verdiepen we ons in het geloof, het goede leven en leven met God. Iets voor jou/jouw tiener? Voor vragen of informatie kun je terecht bij ds. Menno Zandbergen (06 1288 9809). De volgende zondagavonden staan alvast in de planning: 8 en 22 januari, 12 februari, 5 en 26 maart.

We zoeken nog vrijwilligers die willen koken voor deze maaltijden. Aanmelden kan bij Koen Hulsebosch (06 3913 0618).

Nodig vrienden uit

Tapasdiner

Vrijdagavond 24 februari is er een diner in ’t Anker. Deze keer gaan we genieten van de Spaanse tapas keuken. Er worden verschillende Spaanse hapjes bereid en er zit voor iedereen wat lekkers bij!