Wie is de mol?

Meld je aan voor die spel na afloop van de dienst op 10 juli.

Zondag 10 juli is het de laatste dienst voor de zomervakantie begint en velen van ons op vakantie gaan. In deze dienst zullen de kinderen van de Schatbewaarders die in groep 8 zitten afscheid nemen van de kindernevendienst en een volgende stap zetten. Na de zomer sluiten ze aan bij de 10Rs.

Maar hoe bewaar je de Schatten van het Koninkrijk, die je hebt mogen ontvangen? Elke dag kan je het gevoel hebben dat je in je geloof dwars gezeten wordt. Heb jij scherp wie in jou probeert te ‘mollen’? Na een korte dienst zullen we deze zondag als gemeente in actie komen. Iedereen mag meedoen, tof als jij ook aansluit.

Wanneer?

zondag 10 juli

Tijd?

Vanaf ongeveer 11.15-12.30 uur. (Vanaf 12.30-13 uur lunchen we samen en maken we de uitslag bekend. )

Waar?

in en om gebouw Irene

Hoe?

in groepen met 4-6 deelnemers van 10 jaar en ouder

Voor wie?

voor alle gemeenteleden, jong en oud! De spellen zijn zeker ook geschikt voor jongere kinderen, enkel zal ‘de mol’ een deelnemer van 10 jaar of ouder zijn.

Als groep?

Je mag dit spel zeker als gezin spelen, maar.. meng vooral! We zijn allemaal één familie, dus zorg dat iedereen die dat wil een plekje in een groep krijgt. Ook de tieners of 16 plus kan natuurlijk als groep meespelen!

Wat?

We spelen “Wie is de mol?” aan de hand van 6 verschillende spelletjes. Uitleg volgt op zondag 10 juli.

Opgeven?

Ja, dat moet in verband met de voorbereidingen. Dit kan uiterlijk 8 juli 9.00 uur via het aanmeldingsformulier. Bedenk ook een leuke naam voor je groep.

Geen groep?

Geen probleem, geef je dan alleen op. Wij zullen zorgen dat je in een groep komt. Dit hoor je 10 juli. Geef je wel op!

Nog vragen?

Neem dan vooral even contact op met Maaike Heil of Marije Koster. Hopelijk ben jij erbij met je opa, je vriend van de kindernevendienst of de persoon naast wie jij altijd in de kerkbank zit! En gasten? Zijn zeker van harte welkom. Nodig ze dan wel ook om 10 uur in de kerk want daar starten we!

Nodig vrienden uit

Aanmelden lunch

Als afsluiting van de dienst op 10 juli een eenvoudig lunch tussen 12.30 en 13.00 uur