Zondag voor jongeren

Voor de tieners (12-16 jaar) is er twee wekelijks op de zondagmorgen tijdens kerktijd een tienerkring. Verder hopen we natuurlijk dat tieners en jongeren zich thuis voelen in de diensten. 

Kom ook eens kijken aan de Kanaalstraat in Aalsmeer en krijg nieuwe vrienden. Ontdek alvast welke activiteiten er verder zijn voor jongeren.

Tienerkring

Tijdens de kerkdienst is er elke 1e en 3e zondag van de maand tienerkring in 8-erom. We zingen, bidden en luisteren naar een verhaal, filmpje of creatieve voorstelling. Naderhand is het tijd om te hangen en socializen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tienerclub

Elke 4e zaterdag van de maand is er ’s avonds club in 8-erom. Het voornaamste doel is gezelligheid. We gaan dan met elkaar iets leuks doen.

HOP

Elke 5de zondag van de maand (dat komt natuurlijk maar een paar keer per jaar voor) gaan we kerkhoppen. We gaan dan eens kijken hoe het in een andere kerk (in Aalsmeer of elders) reilt en zeilt.

Open Huis

Open Huis betekent gezellig bij elkaar komen voor jongeren vanaf 16 tot ongeveer 20 jaar. Kom gerust met je vrienden of vriendinnen. Het gaat om gezelligheid, kletsen, leren over God, een hapje en een drankje of samen iets actiefs doen.

Activiteiten voor Jongeren

Voor jongeren zijn doordeweeks en in de zomer ook andere activiteiten waar ze elkaar kunnen ontmoeten, creatief bezig zijn en kunnen groeien in geloof. 

Catechese

Catechese is godsdienstonderwijs door de kerk. In de Dorpskerk lezen samen uit de Bijbel en hebben daar boeiende gesprekken over. Je kunt alles vragen. Samen ontdekken hoe actueel de Bijbel is en wat jij als jongere er aan hebt. 

zomerkampen

Vanuit de Hervormde Gemeente Aalsmeer worden sinds 1946 christelijke jeugd- en kinderkampen georganiseerd. Voor jongeren zijn er drie kampen:

  • meisjes 13-16 jaar
  • jongens 13-16 jaar
  • gemengd 16+ jaar

Er zijn ook kampen voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar.

Agenda

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Contact

Algemeen contactformulier

Hervormde Gemeente

Postadres Algemene Kerkenraad:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Postadres Kerkrentmeesters:
Postbus 333
1430 AH  Aalsmeer

NL08 RABO 0300 1421 61

Bankrekening diaconie
NL 95 RABO 0300 1205 16

 

Wijk Dorpskerk

Bezoekadres:
Kanaalstraat 12
1431 BE Aalsmeer​

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Wijk Oosterkerk

Bezoekadres:
Oosteinderweg 269
1432 AV Aalsmeer

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Blijf op de hoogte

Ontvang elke zaterdagochtend het laatste nieuws uit beide wijken.

Menu

Agenda Wijk Oost

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Agenda Wijk Dorp

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost