Zondag voor kinderen

We zijn een gemeente, waar kinderen op zondag ruimte en aandacht krijgen. Stap voor stap leren ze Jezus Christus te volgen op een hedendaagse wijze.  

Ontdek welke activiteiten er zijn voor kinderen. 

Oppas

Tijdens de kerkdienst is er oppas voor de allerkleinste. Vanaf half tien kun je jouw kind brengen in gebouw Irene naast de kerk en na de dienst weer ophalen. Er zijn vrijwilligers aanwezig om de kinderen op te vangen, met ze te spelen en zo nodig eten te geven. Er is speelgoed, een box, e.d. aanwezig. Veelal slapen baby’s de eerste maanden in hun eigen wagen waarin ze gebracht worden.

Nevendienst

Tijdens de zondagochtenddienst is er voor de kinderen van de basisschool de kindernevendienst. Ook kinderen van gasten in de dienst zijn hier van harte welkom! De kinderen gaan eerst mee naar de kerk en na het kindermoment gaan zij naar gebouw Irene. Wij werken met twee groepen met elk een eigen programma. Naast dat wij de kinderen willen leren over de bijbel en het geloven in de Here Jezus, is het er ook erg leuk en is de nevendienst een plek waar de kinderen hun vrienden en vriendinnen kunnen ontmoeten.

Special sunday

Een aantal keer per jaar wordt er een ‘Special Sunday’ georganiseerd. Een zondag die net even iets anders is dan de andere zondagen. Op deze zondag mogen de kinderen namelijk direct naar gebouw Irene en is er ‘speciaal” programma waarin er aan alle kinderen is gedacht. Er zijn elke keer weer andere activiteiten en iedereen die op de basisschool zit is welkom. Ook als je nooit bij ons in de kerk komt ben je van harte welkom!

Kerk-op-Schoot

Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar is er vijf maal per jaar een speciale middagdienst: Kerk-Op-Schoot. Tijdens deze dienst  wordt er gezongen, geknutseld en geluisterd naar een bijbel verhaal.

KidsPraise

Voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is er vijf maal per jaar een speciale middagdienst: de KidsPraise. Tijdens deze dienst speelt er een band, wordt er een verhaal verteld en doen we verschillende activiteiten.

Activiteiten voor kinderen

Voor kinderen zijn doordeweeks en in de zomer ook andere activiteiten waar ze elkaar kunnen ontmoeten, creatief bezig zijn en kunnen groeien in geloof. 

Jongensclub

Op de club komen de jongens op een gezellige, speelse manier in aanraking met het geloof. Een verhaal, gebed, spelletjes, knutselen, voetballen, verstoppertje spelen en soms trekken ze er op uit.

Meisjesclub

Op de club komen de meisjes op een gezellige, speelse manier in aanraking met het geloof. Een verhaal, gebed, spelletjes, knutselen, voetballen, verstoppertje spelen, en soms trekken ze er op uit. De kosten zijn 1 euro per keer. Kom je het hele seizoen, dan vragen we een eenmalige bijdrage van 10 euro. 

Zomerkampen

Vanuit de Hervormde Gemeente Aalsmeer worden sinds 1946 christelijke jeugd- en kinderkampen georganiseerd. Voor kinderen zijn er vier kampen:

  • meisjes 8-10 jaar
  • meisjes 10-12 jaar
  • jongens 8-10 jaar
  • jongens 10-12 jaar
Er zijn ook kampen voor jongeren van 13-16+.

KidsPraise Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
rondom de KidsPraise & Kerk Op Schoot.

Agenda

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Contact

Algemeen contactformulier

Hervormde Gemeente

Postadres Algemene Kerkenraad:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Postadres Kerkrentmeesters:
Postbus 333
1430 AH  Aalsmeer

NL08 RABO 0300 1421 61

Bankrekening diaconie
NL 95 RABO 0300 1205 16

 

Wijk Dorpskerk

Bezoekadres:
Kanaalstraat 12
1431 BE Aalsmeer​

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Wijk Oosterkerk

Bezoekadres:
Oosteinderweg 269
1432 AV Aalsmeer

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Blijf op de hoogte

Ontvang elke zaterdagochtend het laatste nieuws uit beide wijken.

Menu

Agenda Wijk Oost

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Agenda Wijk Dorp

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost