Lokale samenwerking

De Hervormde Gemeente Aalsmeer maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland. Binnen de grenzen van de burgerlijke gemeente Aalsmeer zijn er nog twee PKN kerken: Protestantse Gemeente Aalsmeer en de Samen-op-Weggemeente Kudelstaart. We hebben een gezamenlijk kerkblad.

De hervormde Gemeente Aalsmeer is betrokken bij onderstaande groepen in Aalsmeer:

Tentdienst

De Tentdienst is niet meer weg te denken uit het programma van de Aalsmeerse Feestweek. Jaarlijks slaan zes plaatselijke kerken de handen ineen voor deze laagdrempelige dienst waarbij iedereen van harte welkom is. 

Aalsmeer over Hoop

Aalsmeer over Hoop is een samenwerkingsverband van 6 kerken in Aalsmeer. Zij hebben vanaf 2015 de handen ineengeslagen om de Aalsmeerse samenleving te dienen met projecten en activiteiten die de mensen goed doen en hoopgevend zijn. 

Geloof, hoop & jeugd

Geloof, hoop & jeugd is een platform waarin verschillende jeugdleiders van zes verschillende kerken in Aalsmeer samenkomen.  De doelstelling: We willen als samenwerkende kerken elkaar helpen en aanvullen om de jeugd Jezus en elkaar te laten ontmoeten en om hen te helpen groeien in het volgen van Jezus.’

Raad van Kerken Aasmeer

De Raad van Kerken Aalsmeer heeft tot doel de dialoog tussen de plaatselijke kerken te bevorderen en vorm te geven aan de christelijke dienst aan de samenleving. Zo is in het verleden de voedselbank als initiatief vanuit de Raad van Kerken Aalsmeer ontstaan. Huidige activiteiten zijn: de Passieronde, oecumenische vieringen en de Vredesweek. Kerken kiezen zelf uit aan welke activiteit wordt meegedaan.

Agenda

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Contact

Algemeen contactformulier

Hervormde Gemeente

Postadres Algemene Kerkenraad:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Postadres Kerkrentmeesters:
Postbus 333
1430 AH  Aalsmeer

NL08 RABO 0300 1421 61

Bankrekening diaconie
NL 95 RABO 0300 1205 16

 

Wijk Dorpskerk

Bezoekadres:
Kanaalstraat 12
1431 BE Aalsmeer​

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Wijk Oosterkerk

Bezoekadres:
Oosteinderweg 269
1432 AV Aalsmeer

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Blijf op de hoogte

Ontvang elke zaterdagochtend het laatste nieuws uit beide wijken.

Menu

Agenda Wijk Oost

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Agenda Wijk Dorp

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost