Persoonlijke verhalen

Muziek is mijn passie

Nanouk van Weerdenburg

Muziek is mijn passie

Ik speel basgitaar en dat doe ik ook in mijn eigen band. Het leuke van onze band is dat we de ruimte hebben om te leren spelen, en dat we tegelijkertijd voor God spelen. We spelen met regelmaat in de ochtenddienst in de Oosterkerk. Lijkt het je ook leuk om ook een keer te spelen? Neem eens contact met me op.
Lees meer over diensten in de Oosterkerk

Ik ben dankbaar

Gerrie van Heuvelen

Ik ben dankbaar

Als je 80 bent geworden dan behoor je tot de zéér sterken volgens de bijbel. Wat is het dan fijn en rijk om een dak boven je hoofd te hebben. Daar bedoel ik mee dat ik zeker weet dat ik een Vader in de hemel heb die voor mij zorgt die zijn Zoon gegeven heeft zo dat ik tot Hem mag gaan in gebed en bijbel lezen. Dankbaar met de Dorpskerk waar ik bij mag horen. De kring is heel belangrijk en ik zou het niet willen missen.
Welkom in de Dorpskerk

Stukje schrijven?

Bernard Sparnaaij

Stukje schrijven?

De kerk is voor mij heel belangrijk, en de mensen die ik allemaal ken. Op de zondag ga ik met veel plezier naar de dienst om te luisteren, te zingen en te ontmoeten. Het aller belangrijkst is Vader God van wie ik alles heb ontvangen. Om die reden leid ik een kring, ga naar het gebedsuur,spreek over mijn geloof met anderen. Veel kan ik daarover vertellen, maar dan wordt het stukje wel erg lang. Spreek me maar aan !
Volwassenen in de Dorpskerk

Social Media

Jeannette Sparnaaij - Baardse

Als je niet meer naar de kerk kan gaan

35 jaar geleden deden mijn man en ik openbare belijdenis in de Dorpskerk en werden actief in de gemeente. Negen jaar geleden kreeg ik een herseninfarct. In de loop van tijd is er gelukkig veel hersteld. Maar bepaalde beperkingen zijn aanwezig. Zo is het dat ik weinig prikkels aankan. Dat wil voor mij zeggen dat ik niet meer naar de kerk kan. Wat fijn dat er nu een mogelijkheid is om elke zondag "live" aanwezig te zijn in de dienst. Je voelt je opgenomen in de gemeente en wat een vreugde om je kinderen en je kleinkinderen de Heer te zien aanbidden.
Diensten in de Dorpskerk

Zingen

Marjatta van de Lagemaat

Zingen

Ik houd heel veel van zingen en dat mogen we op zondag volop doen in de kerk. Samen zingen geeft kracht. Zingen om te groeien en te leren. Zingen om getroost te worden. Zingen om onze dankbaarheid te uiten. Zingen geeft verbondenheid. En daarom zing ik ook nog bij Trumpets of the Lord.

Gesprekskring voor ouderen

Gesprekskring voor ouderen

De gesprekskring speciaal voor ouderen is weer van start gegaan! Een keer per maand komen we op donderdagmiddag bij elkaar. Met elkaar in gesprek gaan en elkaar bemoedigen in het geloof is bijzonder verrijkend! De locatie wisselt. Meestal is het bij één van de deelnemers thuis. Heeft u vragen, of wilt u een keer aansluiten? Aarzel dan niet en neem contact op Piet en Rietje Hulsbos (p.b.hulsbos@online.nl) of met Jenneke van Eijk en Theo Maarsen (theo.maarsen@online.nl). U bent van harte welkom!
Lees meer over kringen

Agenda

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Contact

Algemeen contactformulier

Hervormde Gemeente

Postadres Algemene Kerkenraad:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Postadres Kerkrentmeesters:
Postbus 333
1430 AH  Aalsmeer

NL08 RABO 0300 1421 61

Bankrekening diaconie
NL 95 RABO 0300 1205 16

 

Wijk Dorpskerk

Bezoekadres:
Kanaalstraat 12
1431 BE Aalsmeer​

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Wijk Oosterkerk

Bezoekadres:
Oosteinderweg 269
1432 AV Aalsmeer

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Blijf op de hoogte

Ontvang elke zaterdagochtend het laatste nieuws uit beide wijken.

Menu

Agenda Wijk Oost

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Agenda Wijk Dorp

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost