Aanschaf nieuwe video-apparatuur

Voor een betere kwaliteit van de uitzendingen!!
  • 5 juni 2020

Video

De afgelopen maanden is de kerkdienst via een videoverbinding uitgezonden. In Aalsmeer Dorp via Kerkdienstgemist / You-tube en in Aalsmeer-Oost via Kanaal 12.

De apparatuur van Dorp stamt uit 2008 en is duidelijk verouderd. Voor Aalsmeer-Oost is de afgelopen periode gebruik gemaakt van gehuurde/geleende apparatuur. Er is dan ook besloten voor Dorp en Oost nieuwe apparatuur aan te schaffen zodat wij in de toekomst alles weer scherp kunnen zien!
Omdat het niet bekend is hoe in de toekomst de kerkdiensten gehouden mogen worden is het belangrijk dat wij goede apparatuur aanschaffen en daar is geld voor nodig.

Gelukkig is een groot deel van het benodigde bedrag al gereserveerd via het MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP). In dit plan was al voorzien dat de apparatuur in Dorp na ruim 12 jaar vervangen moest worden. Dit stond in eerste instantie gepland in 2021, maar inmiddels zijn we door de huidige omstandigheden min of meer ingehaald en is de wens om dit al in 2020 te realiseren.

Helpt u mee! Dat kan door uw bijdrage te storten op IBAN NL 08 RABO 0300 1421 61 tnv Kerkvoogdij Hervormde Gemeente Aalsmeer onder vermelding van “Video”

Bij voorbaat bedankt!!