Actie Kerkbalans 2020

• 12 februari 2020

Kerkbalans 2020

Beste gemeenteleden,
In januari heeft u allemaal weer een envelop of mailtje ontvangen met daarin de folder en het formulier inzake de Actie Kerkbalans. We hebben inmiddels via de lopers, via de mail (als u de folder digitaal heeft ontvangen) of direct via u als gemeentelid de eerste reacties retour mogen ontvangen.
Waarvoor dank!

Mocht u om welke reden dan ook uw Kerkbalans niet meer hebben (of niet hebben ontvangen), spreek dan gerust even één van uw Kerkrentmeesters aan. We hebben nog een aantal exemplaren liggen en we kunnen altijd een digitale versie naar u mailen.

Namens het College van Kerkrentmeesters,
Ezra Overbeek (ezra.dorpskerk@gmail.com)

Kerkbalans

Komende week zullen de lopers de enveloppen met daarin de folder en het antwoordformulier voor de jaarlijkse Kerkbalans, oftewel de Vrijwillige Bijdrage weer bij u bezorgen.
Als u er voor heeft gekozen om het formulier digitaal in te willen vullen, dan krijgt u deze week een uitnodiging via de e-mail.
In de folder kunt u lezen waarom uw bijdrage ieder jaar zo belangrijk is voor de uw kerk. Denk daarbij aan het jeugdwerk, het pastoraat, het voorrecht dat we in beide wijken een fulltime predikant hebben, het in stand houden van de beide kerken en wijkgebouwen.

Folder

Kunt u niet wachten dan kunt u de folder online lezen of downloaden.

We zien uw reactie en bijdrage graag tegemoet en hopen net als vorig jaar weer op een mooi resultaat!

Hartelijke groet,
uw kerkrentmeesters.