Adventsproject kindernevendienst

“Dicht bij het licht”

Tijdens de adventsperiode zullen we voor de kindernevendienst gebruik maken van het adventsprogramma “Dicht bij het licht” van Bijbelbasics. Twee zondagen (29 november en 13 december) komen we met de kinderen samen en twee zondagen (6 december en 20 december) kunnen de kinderen kijken naar een online filmpje van de kindernevendienstleiding.

We gaan tijdens de adventsweken op expeditie, op zoek naar het licht. Elke zondag doen de kinderen opdrachten met de expeditiekaart die bij het project hoort. Deze kaart wordt zondag 29 november voor het eerst gebruikt en gaat mee naar huis. Zodat deze op de tweede adventszondag ook thuis gebruik kan worden. Vergeet vervolgens niet om op de derde zondag de kaart weer mee te nemen naar de kindernevendienst.

Ook krijgt elk gezin komende zondag een adventskalender “Dicht bij het licht” mee naar huis. Op deze manier hopen we dat we ondanks dat we niet elke zondag bij elkaar komen toch op kunnen toeleven naar Kerst.
de kindernevendienstleiding

OK QUIZ

Wat een feest! Vrijdagavond 23 oktober was de OK-QUIZ. Met in totaal 26 teams werd er gestreden voor de heerlijke slagroom taart.

Bestel uw oliebollen en appelbeignets online! En ze worden – indien u dat wenst – nog gratis bezorgd ook!