Afscheid Ds Gert en Anja de Ruiter

Zondag 21 augustus 2022 was de dag om afscheid te nemen van ds Gert en Anja de Ruiter. Een dienst vol herinnering. Gert had bij ieder persoon in de kerk wel een verhaal kunnen vertellen en dat deed hij bij sommigen dan ook. Co en Tes kregen hun aandacht tijdens het kindermoment. We namen afscheid van ze en Gert gaf de kinderen mee om van Jezus te blijven houden en vrienden die we misschien niet meer zo vaak zien ook weer in de kerk uit te nodigen.
Dat kwam ook terug in de preek over de verloren zoon. We zijn opgeroepen om er op uit te gaan en mensen te zoeken die iets verloren hebben. Het geloof verloren hebben en ze terug te brengen bij Jezus.

Kerk naar buiten zijn en niet bezig zijn met gedoe binnen de muren van de kerk. Elkaar de ruimte geven om ons werk in Gods gemeente te doen, elkaar te stimuleren en te bemoedigen. Aan te sporen om door te gaan of activiteiten op te pakken nu we tijdelijk zonder voorganger door zullen gaan. Geen gedoe! Ook nu klonken de woorden. En ook een verlangen voor
Hellendoorn.

Bij ons is het goed gelukt en ondanks de bijzondere coronajaren mogen we terugkijken op 4 bijzondere jaren waarin we als gemeente aan de hand van het beleidsplan nieuwe activiteiten hebben opgezet.

We danken God voor Gert en Anja en hun werk in onze gemeente.

We feliciteren de gemeente in de Kruidenwijk van Hellendoorn met de nieuwe voorganger en wensen hen de zegen van God de Vader toe.

Bij het afscheid kregen Gert en Anja een Moerbeiboom voor in de tuin van het nieuwe huis. Ook waren er twee prachtige grote gemengde boeketten. Gemengde boeketten tonen hoe onze gemeente is. Een gemengd boeket van oude en jonge mensen, van Psalmen en Opwekking, van NBG51 tot Het Boek, etc. etc. Aan de bloemen heeft iedereen een kaartje gehangen met een tekst voor Gert en Anja.

Deel met vrienden

Bekijk ook

Blijf op de hoogte

Agenda

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Contact

Algemeen contactformulier

Hervormde Gemeente

Postadres Algemene Kerkenraad:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Postadres Kerkrentmeesters:
Postbus 333
1430 AH  Aalsmeer

NL08 RABO 0300 1421 61

Bankrekening diaconie
NL 95 RABO 0300 1205 16

 

Wijk Dorpskerk

Bezoekadres:
Kanaalstraat 12
1431 BE Aalsmeer​

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Wijk Oosterkerk

Bezoekadres:
Oosteinderweg 269
1432 AV Aalsmeer

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Blijf op de hoogte

Ontvang elke zaterdagochtend het laatste nieuws uit beide wijken.

Menu

Meer

Agenda Wijk Oost

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Agenda Wijk Dorp

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost