Collecte 5 mei voor 3xM

“Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat Ik u geboden heb, in acht te nemen.” Mattheüs 28:19. Dit is de inspiratie voor de organisatie 3xM. Hun missie vinden zij in de opdracht van Jezus.

De droom, ambitie, verlangen en commitment is 1.000.000 mensen met de boodschap van Jezus Christus via moderne media geestelijk thuisbrengen voor 2030.
Waarom is dit relevant? 3 miljard mensen hebben nog niet van het Evangelie van Jezus Christus gehoord. De organisatie gaat als volgt te werk: het maken van discipelen (naar aanleiding van Mattheüs 28:19) door samen met lokale partners visuele programma’s te maken die passen bij de lokale cultuur, taal en uitdagen tot reageren. Via social media, internet en televisie vertellen zij inspirerende verhalen zoals Jezus Christus dat onder meer deed in gelijkenissen. Dat doen zij in landen die moeilijk bereikbaar zijn in het 10/40 window: de landen tussen de 10e en 40e breedtegraad op het noordelijk halfrond: Afghanistan, Pakistan, Bangladesh, Somalië, Thailand, Japan en landen in Centraal-Azië en West-Afrika. Landen waar zeer weinig mensen christen zijn, en waar in sommige gevallen de doodstraf staat op het belijden van het christelijk geloof.

Wil jij 3xM financieel steunen, geef dan in de collecte as zondag of maak een bedrag over naar het bankrek.nr. van de ZWO-commissie NL73 RABO 0380 1440 69 t.a.v. 3xM.

De diaconie beveelt deze collecte van harte aan.

De QR code hierbij afgedrukt, is ook te gebruiken.