Danique Piet gaat opnieuw naar Herrnhut

voor een vervolg op haar DTS

Ik heb vorig jaar een Discipelschapstrainingschool (DTS) gedaan in Herrnhut. Dat is een basis van YWAM, ook wel bekend als; Jeugd met een Opdracht. En tijdens die opleiding heb ik meer geleerd over het hebben van een persoonlijke relatie met God. De opleiding bestaat uit een les en outreach fase en voor mijn outreach ben ik naar Koerdistan, Irak geweest. Ik heb daar een super gave tijd gehad en ontzettend veel gezien van wat God aan het doen is in het Midden-Oosten.

Sinds mijn DTS ben ik meer gaan zoeken naar mijn roeping: waar heeft God mij voor gemaakt? En afgelopen mei sprak God over het opnieuw naar Irak gaan. In de tijd die ik daar had sprak God: Danique, dit is waar voor ik je gemaakt heb. Mensen trainen, teams leiden en gaan naar landen zoals deze en daar over mij verkondigen.

Dus dat is wat ik ga doen. Vanaf eind september zal ik staffer zijn van een school genaamd: “Harvest DTS”. De school heeft 3 verschillende tracks, waaronder een track die de focus legt op het Midden-Oosten. Ik heb een super groot hart voor de mensen daar en zal deel gaan zijn van die track.
De school duurt een halfjaar. De eerste drie maanden daarvan zijn de les-fase die in Duitsland zullen zijn & daarna zal ik 3 maanden op outreach gaan, waarschijnlijk weer naar Koerdistan. De school wordt 1x per jaar gedraaid. Dus als de school voorbij is zal ik deel zijn van de basis in Herrnhut en in Duitsland wonen.

Waar ik precies in die periode deel van ga zijn weet ik nog niet. Maar in die tijd zal ik waarschijnlijk andere scholen ondersteunen, op de basis aan het werk zijn in bijvoorbeeld de keuken, het café, of de tuin. Daarnaast zijn er veel trainingen en evenementen waar ik onderdeel van kan zijn, worden lokale kerken ondersteund en zijn er ook mini outreaches in de omgeving.

Ik hoop in mijn tijd in Herrnhut zelf getraind te worden om andere mensen te trainen, maar vooral meer te gaan ontdekken van God en het werk wat hij aan het doen is in het Midden-Oosten.

Mijn commitment zal voor twee jaar zijn en is op vrijwillige basis. Dat betekent ook dat ik volledig afhankelijk ben van Gods voorziening en nog opzoek ben naar partners die mij maandelijks zouden willen ondersteunen.
Het is best een grote stap, maar ik zie vooral uit naar wat God gaat doen en wat ik mag gaan leren.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Telefoonnummer 06-21997353.

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen? Stuur mij een mailtje op: piet.danique@gmail.com

Voor de laatste nieuwsbrief klik hier

Wil je partner worden? Dat kan via onderstaande:
NL73RABO0380144069 tn.v. ZWO Hervormde Gemeente Aalsmeer onder vermelding van “Danique Piet”.

Deel met vrienden

Bekijk ook

Blijf op de hoogte

Agenda

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Contact

Algemeen contactformulier

Hervormde Gemeente

Postadres Algemene Kerkenraad:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Postadres Kerkrentmeesters:
Postbus 333
1430 AH  Aalsmeer

NL08 RABO 0300 1421 61

Bankrekening diaconie
NL 95 RABO 0300 1205 16

 

Wijk Dorpskerk

Bezoekadres:
Kanaalstraat 12
1431 BE Aalsmeer​

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Wijk Oosterkerk

Bezoekadres:
Oosteinderweg 269
1432 AV Aalsmeer

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Blijf op de hoogte

Ontvang elke zaterdagochtend het laatste nieuws uit beide wijken.

Menu

Meer

Agenda Wijk Oost

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Agenda Wijk Dorp

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost