Een nieuw avontuur

Op 24 januari vertrek ik naar Herrnhut, Duitsland

Ook ik sta aan het begin van een nieuw avontuur. Op 24 januari vertrek ik naar Herrnhut, Duitsland om aan de “Explorers” Discipelship Training School (DTS) te beginnen.

Aan het einde van de lesfase zullen we (als dit natuurlijk allemaal mogelijk is) met de gehele school naar een ander land in Oost-Europa gaan, waar vandaan we vertrekken naar de outreach locaties. Het verlangen en het hart van de Explorers DTS is om naar de moeilijkst bereikbare plaatsen te gaan en daar het evangelie aan het licht te brengen.

Waarom een DTS?
In het afgelopen jaar is het verlangen in mij om te groeien in relatie met God en het verlangen om Hem de controle gegeven enorm gegroeid. Een DTS was iets wat al vaker door mijn hoofd was gegaan, maar waarvan ik lang heb gedacht: dat is niets voor mij. Toch bleef dit in mijn gedachten en heb ik het in gebed meegenomen en bij God neergelegd.
En zoals er zo mooi staat geschreven in Mattheus 7:7 “Bid en u zal gegeven worden, zoekt en gij zult vinden; klopt en u zal opengedaan worden.”
Zo heb ik ontzettend veel bevestiging en bemoediging mogen ontvangen.
Dus is het voor mij tijd om mijn vleugels uit te slaan.

In het aankomende halfjaar mag ik gaan groeien in geloof, steunen op het woord, en wandelen in het evangelie. Ik kijk uit naar de vriendschappen die gaan ontstaan, de dingen die ik mag gaan leren, de avonturen die op mij wachten en bovenal naar Gods plannen voor dit aankomende halfjaar en daarna!

Ik zou willen vragen of jullie mij in de komende tijd in gebed willen steunen.
Als je mij wilt volgen of YWAM financieel zou willen steunen kan dat, stuur me gerust een berichtje!

Liefs,
Danique Piet