Escaperoom

Daverend succes en volledig volgeboekt!

Het zit er op. Drie weken escaperoom  in de Dorpskerk en de reacties waren echt top iedereen was echt super enthousiast.

Enkele reacties:
– Eén van de eerste avonden kwam er een mailtje binnen met “Bedankt! Wat een werk en wat bijzonder gemaakt allemaal. Succes nog deze weken.”
– Een ander team gaf aan dat zij deze escaperoom nog een level hoger vonden dan de vorige escaperoom over Jozef.
– Super geregeld zo met elkaar die escaperoom. We vonden het allemaal heel leuk en origineel gedaan! Super leuk, dankjewel!
– We hebben genoten vandaag, geweldig bedacht en uitgevoerd allemaal, zó knap!! 👍🏻💪🏻👍🏻💪🏻
– We willen je hartelijk bedanken dat we de heel mooi opgezette escaperoom mochten doen. Onze complimenten voor deze goed doordachte escaperoom! Ook vonden we het zelf leuk dat we (net) binnen de tijd de deur hadden bereikt😀
– Wat een ontzettende mooie en gave escaperoom hebben jullie gemaakt! Wij hebben een hele leuke avond met onze tieners gehad, waarvoor onze dank!
– Heel erg bedankt! Het was een geweldige ervaring! Ik vind het klasse wat jullie hebben neergezet. En ga hiermee door!
– Hartelijk dank voor het mee mogen doen aan de escaperoom, we vonden het super leuk!

Voor ons als bouwers zijn dat grote complimenten waar wij veel energie van krijgen.

Er zijn 94 teams die zich aangemeld hebben. En in totaal hebben zo’n 475 mensen de escaperoom gedaan.

Aandacht genoeg voor de escaperoom. De Nieuwe Meerbode heeft een mooi stukje geschreven, Aalsmeer Vandaag heeft er dit ook gedaan en ook TV NH heeft een leuk item gemaakt over de escaperoom. Dit is 9 november diverse keren uitgezonden bij het Nieuws.

Foto’s van de teams:

Na de succesvolle Escaperoom “The Passion” (vorig jaar Pasen) en “Kom uit de put” (vorig jaar november) hebben wij opnieuw een escaperoom neergezet in de Dorpskerk van Aalsmeer met als thema “Ga mee rond de Middellandse Zee”. Beleef de reizen van de apostel Paulus in een onvergetelijke ESCAPEROOM.

Wie was Paulus: Waar Saulus van Tarsus (zo werd hij eerst genoemd) een actieve vervolger was van de volgelingen van Jezus Christus is hij na zijn bekering juist een actieve verkondiger van het evangelie geworden. Hij wordt beschouwd als een van de belangrijkste verspreiders van het Christelijk geloof. In de Bijbel vinden wij veel brieven die Paulus geschreven heeft aan de plaatsen die hij tijdens zijn vele reizen heeft bezocht.

Hier een leuk filmpje wie Paulus was.

In de periode van vrijdag 3 november t/m vrijdag 23 november 2023 was de escaperoom dagelijks geopend.
Deze escaperoom was voor iedereen toegankelijk. Voor jong en oud. Ook als je nog nooit eerder een escaperoom gedaan had of juist veel ervaring had met een escaperooms was deze activiteit zeker verrassend.

Voor meer informatie mail naar escaperoom.dorpskerkaalsmeer@gmail.com