Frans van Santen UPDATE !!

Organist en predikant / tijdelijke woonruimte gezocht !!
  • 28 april 2020

Beste mensen van de Dorpskerk,

Ik heb het voorrecht gehad om een aantal jaren organist te zijn bij u in de gemeente. In die jaren heb ik theologie gestudeerd en ben ik ook een keer voorgegaan. Het is iedere keer een verademing geweest om bij jullie te zijn. Het warme welkom, medeleven, en de openheid waar u mij en mijn gezin ontving zijn prachtige tekenen van Gods aanwezigheid in uw gemeente.

Nu mijn studie is afgerond hebben ik en mijn vrouw besloten om een paar jaar in Florida te gaan wonen. Daar komt mijn vrouw vandaan. Zo maken onze kinderen en ikzelf nadrukkelijk de Amerikaanse cultuur van dichtbij mee. Ik hoop daar predikant te worden en een gemeente te dienen. Ik ga er maar vanuit dat ik niet zo’n mooi orgel in de kerk zal hebben als dat van de Dorpskerk, want er zijn maar weinig landen in de wereld waar er zoveel mooie orgels zijn als in Nederland. Waar ik wél op hoop is dat wij ook daar een warm welkom, medeleven en openheid mag meemaken als tekenen van Gods aanwezigheid. Net als bij u.

Update !! Tijdelijke woonruimte gezocht.

Helaas kan ik eind juni niet vertrekken. De Amerikaanse immigratiedienst werkt maar op 20% dus mijn vertrek wordt uitgesteld tot medio december. Dat betekend dat wij met spoed op zoek zijn naar woonruimte voor een half jaar want ons huis is al verkocht. Weet u iets voor ons, neem dan svp contact op.
Tel. 0620886607.

Graag tot ziens,