Israël in het nieuws

Het lied 'Shalom voor de wereld' is van Gerald Troost en gaat over Gods trouw aan Israël.
  • 2 mei 2020

Verjaardag

Vandaag viert Israël zijn 72e verjaardag! Tenminste, als je uitgaat van de Hebreeuwse kalender. In Nederland vieren we de verjaardag van Israël op donderdag 14 mei (daarover later in deze e-mail meer!).

Troost

Speciaal voor deze bijzondere dag voor Israël delen we graag een prachtige muziekvideo met u. Het lied ‘Shalom voor de wereld’ is van Gerald Troost en gaat over Gods trouw aan Israël. In de video ziet u mooie beelden vanuit Israël.

Christenen voor Israël

Christenen voor Israël staat erom bekend dat we graag naar u toe komen. Met jaarlijks honderden lezingen en studies over Israël, om Bijbels onderwijs te geven over Israël.

Hoewel we tijdelijk geen fysieke bijeenkomsten kunnen organiseren, komen we alsnog naar u toe! In uw woonkamer nog wel: met onze uitzendingen van Israël-lezingen. Van maandag t/m vrijdag om 19.30 uur rechtstreeks te volgen via onze website en ons YouTube-kanaal. Gratis!

Daarnaast kunt u elke zaterdagavond om 19.30 uur kijken naar een aflevering van onze serie ‘Verbonden met Israël’.