Kerstmarkt ook online.

Op 10 december is er kerstmarkt in ’t Anker van 10 tot 16 uur. Met de opbrengst van deze kerstmarkt wordt een project van Fred en Wilma gesteund, nl ‘Hulp bij huiselijk geweld’. Over het werk van deze zendelingen is veel meer te lezen op www.hervormdaalsmeer.nl.

De kerstmarkt heeft ook een webshop www.HA-goededoelenmarkt.nl . In de webshop kunt u de artikelen kopen en betalen, ophalen is mogelijk tijdens de kerstmarkt op 10 december.

Wat hebben we al veel binnengekregen wat we kunnen verkopen. Hartverwarmend! Maar wat ook zo leuk is dat er allerlei diensten worden aangeboden! Het is de moeite waard om ze te bekijken in de webshop. Ook zijn er loten te koop voor …? Kijk maar!

Als u nog iets heeft voor de kerstmarkt dan kunt u dat nog steeds inleveren. U kunt bellen naar Corrie van Honk (telnr 06-218 60 621) of naar Rietje Hulsbos (telnr 06-156 514 96) om af te spreken waar het ingeleverd kan worden. Heeft u nog een dienst bedacht om te doen, graag! Mail dan naar diaconie@gmail.com. Wilt u iets bakken of kokkerrellen, laat het ons alvast weten.

Voor de kinderen is er op 10 december een ballonnenwedstrijd (milieuvriendelijke ballonnen). In de webshop en op de kerstmarkt kun je een ballon kopen. Op 10 december om 14 uur gaan we met z’n allen de ballonnen loslaten en dan wachten we tot 31 januari ’23. Dan hopen we dat er veel kaartjes van de ballonnen teruggestuurd zijn en er bepaald kan worden, welke ballon het verst weg is gewaaid. De eigenaar van die ballon is de winnaar. Er zijn leuke prijzen, dus doe mee!

Kerststukworkshop
Er zijn al lekker wat kerststukworkshops verkocht, maar het is nog niet uitverkocht. Het wordt een prachtige kerstkrans! Deze workshop kunt u thuis doen, alleen of met familie, vrienden enz. De workshop kunt u ophalen op 10 december tijdens de kerstmarkt en het instructiefilmpje wordt gemaild naar u. Als u mee wilt doen en het bovengenoemde doel van de kerstmarkt wilt steunen, dan kunt u zich aanmelden door te mailen naar diaconiehva@gmail.com of bellen naar Corrie van Honk. De workshop kost €30,00 per workshop en dit bedrag kunt u overmaken naar het bankreknr van de diaconie Hervormde Gemeente, NL 95 RABO 0300 1205 16 o.v.v. Kerststukworkshop. Op de website van de kerk is een promotie filmpje te zien.

De kerstmarkters, Rietje, Corrie en Margriet

Deel met vrienden

Bekijk ook

Blijf op de hoogte

Agenda

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Contact

Algemeen contactformulier

Hervormde Gemeente

Postadres Algemene Kerkenraad:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Postadres Kerkrentmeesters:
Postbus 333
1430 AH  Aalsmeer

NL08 RABO 0300 1421 61

Bankrekening diaconie
NL 95 RABO 0300 1205 16

 

Wijk Dorpskerk

Bezoekadres:
Kanaalstraat 12
1431 BE Aalsmeer​

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Wijk Oosterkerk

Bezoekadres:
Oosteinderweg 269
1432 AV Aalsmeer

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Blijf op de hoogte

Ontvang elke zaterdagochtend het laatste nieuws uit beide wijken.

Menu

Meer

Agenda Wijk Oost

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Agenda Wijk Dorp

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost