Kinderkerstfeest ‘on the road’

Een initiatief van de gezamenlijke kerken!

Deze zomer werd het al langzaam duidelijk. Dit jaar zal het kinderkerstfeest anders dan anders gevierd moeten gaan worden. Niet alleen in Aalsmeer dorp en oost maar ook in de omliggende kerkelijke gemeentes. Hoe mooi om juist dan gezamenlijk te kunnen optrekken!

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Het is ongelooflijk hoe juist nu de verbinding gezocht en gevonden wordt. Samen met de Doopsgezinde kerk, de Lijnbaankerk, de RK-parochie, de Openhofkerk en de Hervormde kerken Dorp en Oost zijn en worden momenteel meerdere scenario’s bedacht om onder de verschillende rivm-maatregelen toch het kinderkerstfeest voor en met de kinderen te kunnen vieren. Naast dit kleine tipje van de sluier kunnen we u vertellen dat we mogelijk uw en jouw hulp nodig zullen gaan hebben in de uitvoering. Dus houdt vooral zaterdag en zondag 19 en 20 december wat vrij in de agenda .

Nieuwsgierig? Mooi zo!
Kunt u nu al iets doen? Jazeker! Uw gebed wordt enorm op prijs gesteld. Het toestaan van groepen van 30 in de buitenlucht zou namelijk heel wenselijk zijn!

Voor nu een hartelijke groet,
De kerstcommissie
(Tineke, Jelmer, Thirsa en Marije)

Bestel uw oliebollen en appelbeignets online! En ze worden – indien u dat wenst – nog gratis bezorgd ook!