Laptops en vermenigvuldiging

Bedankje vanuit Mexico

Lieve mensen,

Hierbij even een kort berichtje van mij, allereerst om jullie te bedanken voor jullie fantastische inzet om geld bij elkaar te krijgen voor laptops voor de kinderen in het kindertehuis in Mexico.

Ik wil graag getuigen van hoe God werkt en voorziet door vermenigvuldiging. Toen ik om een laptop vroeg (denkend aan ééntje) werkten de kinderen met mijn persoonlijke laptop op school. Hij ging van de één naar de ander zodat iedereen zijn werk kon doen. Ik gaf aan graag een laptop voor school te willen hebben en jullie gingen aan de slag. Tegelijk gaf ik ook aan bij twee Amerikaanse echtparen die ons zouden bezoeken of iemand misschien nog ergens een oude laptop zou hebben staan die ze wilden doneren. Zij kwamen aan met twee gloed nieuwe laptops!!! Daar kan er nog wel eentje bij zodat iedereen lekker aan het werk kan voor school, dacht ik. Maar jullie kwamen met veel meer geld aan dan voor alleen maar één laptop!!! Wij hebben er nog twee nieuwe laptops bij gekocht en een doos kopieerpapier. Ik gaf het verzoek aan om ook een kopieerapparaat te mogen kopen voor school. Terwijl ik daar over sprak met een zendelinge in Amerika, vertelde zij mij dat zij net een kopieerapparaat hadden gekregen en wisten dat het voor iemand in Mexico was, maar ze geen idee hadden voor wie, en wij mochten hem hebben!!! Dus ook daar was in voorzien. Het volgende wat op ons verlanglijstje stond was een airconditioner voor de kamer van de jongeren. Het is zomers erg warm en ook vanuit de regering wordt verzocht dat de slaapkamers voorzien zijn van airconditioners. En we konden nog twee airconditioners en een ventilator kopen van het geld wat we nog hadden!!

Ik verbaas me er steeds weer over hoe God voorziet en onze noden ziet en hoe Hij vermenigvuldigd!! Terwijl ik alleen maar dacht: wat zou het fantastisch zijn als er vanuit Aalsmeer geld in werd gezameld voor één laptop, had God vier nieuwe laptops, een kopieerapparaat met papier, een ventilator en twee airconditioners in gedachten.

Ik wilde deze getuigenis graag met jullie delen en jullie nogmaals bedanken, ook namens de kinderen, voor de fantastische inzet.

Als ik dit schrijf zit ik in Nederland. Ik ben van de week naar Nederland gekomen om een paar maanden bij mijn ouders te zijn. Bij mijn vader is kanker geconstateerd en in deze moeilijke periode wil ik hen graag zo veel mogelijk ondersteunen. En in deze periode hoop ik ook jullie weer allemaal in persoon te mogen ontmoeten, ondanks Corona, want we blijven allemaal Gods gezin.

Ik wens jullie allemaal Gods onmisbare zegen toe,

Paulien Naber