Laptops en vermenigvuldiging

Bedankje vanuit Mexico

Lieve mensen,

Hierbij even een kort berichtje van mij, allereerst om jullie te bedanken voor jullie fantastische inzet om geld bij elkaar te krijgen voor laptops voor de kinderen in het kindertehuis in Mexico.

Ik wil graag getuigen van hoe God werkt en voorziet door vermenigvuldiging. Toen ik om een laptop vroeg (denkend aan ééntje) werkten de kinderen met mijn persoonlijke laptop op school. Hij ging van de één naar de ander zodat iedereen zijn werk kon doen. Ik gaf aan graag een laptop voor school te willen hebben en jullie gingen aan de slag. Tegelijk gaf ik ook aan bij twee Amerikaanse echtparen die ons zouden bezoeken of iemand misschien nog ergens een oude laptop zou hebben staan die ze wilden doneren. Zij kwamen aan met twee gloed nieuwe laptops!!! Daar kan er nog wel eentje bij zodat iedereen lekker aan het werk kan voor school, dacht ik. Maar jullie kwamen met veel meer geld aan dan voor alleen maar één laptop!!! Wij hebben er nog twee nieuwe laptops bij gekocht en een doos kopieerpapier. Ik gaf het verzoek aan om ook een kopieerapparaat te mogen kopen voor school. Terwijl ik daar over sprak met een zendelinge in Amerika, vertelde zij mij dat zij net een kopieerapparaat hadden gekregen en wisten dat het voor iemand in Mexico was, maar ze geen idee hadden voor wie, en wij mochten hem hebben!!! Dus ook daar was in voorzien. Het volgende wat op ons verlanglijstje stond was een airconditioner voor de kamer van de jongeren. Het is zomers erg warm en ook vanuit de regering wordt verzocht dat de slaapkamers voorzien zijn van airconditioners. En we konden nog twee airconditioners en een ventilator kopen van het geld wat we nog hadden!!

Ik verbaas me er steeds weer over hoe God voorziet en onze noden ziet en hoe Hij vermenigvuldigd!! Terwijl ik alleen maar dacht: wat zou het fantastisch zijn als er vanuit Aalsmeer geld in werd gezameld voor één laptop, had God vier nieuwe laptops, een kopieerapparaat met papier, een ventilator en twee airconditioners in gedachten.

Ik wilde deze getuigenis graag met jullie delen en jullie nogmaals bedanken, ook namens de kinderen, voor de fantastische inzet.

Als ik dit schrijf zit ik in Nederland. Ik ben van de week naar Nederland gekomen om een paar maanden bij mijn ouders te zijn. Bij mijn vader is kanker geconstateerd en in deze moeilijke periode wil ik hen graag zo veel mogelijk ondersteunen. En in deze periode hoop ik ook jullie weer allemaal in persoon te mogen ontmoeten, ondanks Corona, want we blijven allemaal Gods gezin.

Ik wens jullie allemaal Gods onmisbare zegen toe,

Paulien Naber

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Bekijk ook

Blijf op de hoogte

Agenda

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Contact

Algemeen contactformulier

Hervormde Gemeente

Postadres Algemene Kerkenraad:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Postadres Kerkrentmeesters:
Postbus 333
1430 AH  Aalsmeer

NL08 RABO 0300 1421 61

Bankrekening diaconie
NL 95 RABO 0300 1205 16

 

Wijk Dorpskerk

Bezoekadres:
Kanaalstraat 12
1431 BE Aalsmeer​

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Wijk Oosterkerk

Bezoekadres:
Oosteinderweg 269
1432 AV Aalsmeer

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Blijf op de hoogte

Ontvang elke zaterdagochtend het laatste nieuws uit beide wijken.

Menu

Meer

Agenda Wijk Oost

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Agenda Wijk Dorp

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost