LIVE in de Dorpskerk

Beleef de dienst LIVE mee in de Dorpskerk. Meld je vooraf aan. Dit kan voor heel de maand mei.

Meld je aan voor alle diensten (incl. kindernevendienst/oppas) in mei! Inclusief Hemelvaart en Pinksteren!
Je kunt tot vrijdagavond 18.00 uur aanmelden voor aanstaande zondag.

Direct aanmelden voor de diensten in mei? Gebruik dit formulier.

Meer informatie kerkdiensten

We volgen alle RIVM maatregelen en aanwijzingen van de PKN. Een daarvan is dat bezoekers zich dienen aan te melden. U kunt dus niet zomaar naar de kerk komen. De kerkenraad volgt nauwlettend het nieuws rondom het coronavirus.

LET OP: de kerktoren staat in de steigers. Het kan zijn dat de voordeur niet openstaat en/of dat je via de ingang naar Hotel ‘t Wapen van Aalsmeer op het eiland moet komen.

De diensten zijn ook live (en achteraf) te bekijken via kerkdienstgemist.nl en ons YouTube kanaal.

EXTRA REGELS

– we vragen iedereen om met een mondkapje naar de kerk te komen. U draagt deze bij binnenkomen tot het moment dat u zit. Bij het uitgaan dragen we ook het mondkapje.
– We beperken het aantal medewerkers.
– Medewerkers melden zich NIET aan
– Partners / kinderen van medewerkers melden zich WEL aan
– Niet met meer dan 2 personen je ophouden rondom de kerk.

AANMELDEN

– is mogelijk voor de hele maand in een keer (graag zelfs!)
– aanmelden en wijzigen voor aanstaande zondag altijd tot uiterlijk vrijdag 18.00 uur
– op vrijdagavond wordt bekeken wie er zondag kunnen komen.
– Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt een bericht of je kunt komen of dat we je vragen om de dienst thuis te bekijken.
– Na het verzenden krijgt u op het hieronder ingevulde e-mailadres een bericht van uw antwoorden.
– U kunt via de link die u krijgt per e-mail achteraf altijd uw antwoorden nog bewerken. Bijvoorbeeld omdat u toch niet kunt komen op een aangegeven zondag, of dat u juist toch wel wilt komen.

NEVENDIENST EN OPPAS

– Kindernevendienst (en oppas) is alleen op de 2e en 4e van de maand.
– Ouders die hun kinderen hebben aangemeld hebben voorrang op die zondagen om in de kerk aanwezig te zijn. Je moet je natuurlijk wel aanmelden.
– Ouders die zelf thuis de dienst bekijken, mogen uiteraard wel hun kinderen aanmelden voor de nevendienst. Je meldt jezelf dan niet aan als bezoeker van de dienst.

TIENERS

– ze hoeven zich niet op te geven voor de tienerkring/club
– ze volgen wel alle RIVM maatregelingen

COLLECTEN

– Collecten zijn bij de uitgang.
– Mensen die thuis meeluisteren nodigen we uit om met regelmaat een bedrag naar vermogen over te maken.