Moederdag 2020,  Zondag 10 mei.

Dit jaar nog specialer.
  • 27 april 2020
  • 15:35

Met een boek of tijdschrift als cadeau geef je eigenlijk een stukje vrije tijd aan iemand. Op dit moment zijn voor de één de dagen lang en toonloos en de ander weet niet hoe door de dag heen te komen vanwege drukte. Beide situaties kunnen spanningen opleveren. Uiteindelijk is even een moment rust en tijd voor iets anders belangrijk. Afleiding die maakt dat je weer kan opladen.  Gewoon even bladeren door een tijdschrift met mooie inhoud of een prachtig geschreven verhaal dat je maar blijft boeien.

Wij selecteerden voor Moederdag  6 mooie cadeaus voor fijne ontspanningsmomenten. Bestel je tijdschrift of boek nu vóór 5 mei dan leveren wij je cadeau af op je bezorgadres op vrijdag 8 of zaterdag 9 mei. Inpakken hoef je niet meer, wij hebben er alvast een mooi ingepakt cadeau van gemaakt.

De 6 Moederdagcadeaus die we selecteerden vind je als je op de onderstaande link klikt, bestellen kan je ook via dat formulier. Heb je vragen? Mail ons gerust ichtusshop@tiscali.nl. Oh ja, als je een ander boek of tijdschrift cadeau wilt dan kan dat natuurlijk ook. Laat het ons weten dan pakken we dat ook voor je in en bezorgen het op 8 of 9 mei op jouw adres.

Bekijk en bestel hier:  https://onlinetouch.nl/ichtusshopaalsmeer/moederdag-cadeau-tip-1-puur-magazine

Hartelijke groet,

Namens alle vrijwilligers van de Ichtusshop Aalsmeer