Nieuws van de Ichtusshop Aalsmeer

Nieuwe plannen!

Dankbaar voor de steun van de Kerkrentmeesters Hervormd Aalsmeer

De Ichtusshop Aalsmeer is de afgelopen 3 maanden gesloten geweest in verband met het Coronavirus. Net als vele andere winkels hebben ook wij geen inkomsten gehad. Daarom hebben we hulp gevraagd aan het College van Kerkrentmeesters van Hervormd Aalsmeer. Zij steunen ons enorm, we hebben van hen ruimhartig  financiële ruimte gekregen om de Ichtusshop weer gezond te krijgen. Daardoor kunnen we weer open en met frisse moed weer van start.

De Ichtusshop gaat weer open

Iedere week zijn we weer geopend, dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10-16 uur. Kom gerust langs het is de moeite waard. Onze opruimmarkt is nu gaande met 70% korting op meer dan 100 titels. Wacht niet te lang uiteraard, het kan zomaar stoppen. 😊

Online winkel de Ichtusshop

U kunt nu ook uw christelijke boeken, kaarten of cadeau artikelen online bestellen in onze webshop. Vandaag besteld is meestal morgen al thuisbezorgd. We hebben daar ook E-books voor u te koop.  Kijk snel op: www.ichtusshop.nl. Snuffel rustig rond in de webshop, er zijn meer dan 20.000 christelijke artikelen te koop.

Nieuwe plannen

We gaan binnenkort de Ichtusshop een opfrisbeurt geven. De shop is toe aan vernieuwing en we gaan leuke activiteiten organiseren. We houden u op de hoogte als het zover is.

Vrijwilligers

De Ichtusshop draait volledig op vrijwilligers. In totaal zijn 30 vrijwilligers betrokken bij de Ichtusshop. Co van Leeuwen nu boven de 80 gaat bij ons stoppen, ze heeft ons altijd fantastisch geholpen als vaste vrijwilliger op de dinsdag ochtend. We bedanken haar vanaf deze plek voor haar trouw en enthousiasme! Zo stopt de één en gaat de ander weer starten, we verwelkomen Else Kooijmans uit Uithoorn als nieuwe vrijwilligster. We zijn dankbaar dat er steeds weer nieuwe vrijwilligers zijn die willen helpen.  Wil jij dat ook?  Kom gerust eens langs in de winkel om kennis te maken. Of mail ons  op vrijwilligersichtusshop@gmail.om dan maken we een afspraak.

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Bekijk ook

Blijf op de hoogte

Agenda

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Contact

Algemeen contactformulier

Hervormde Gemeente

Postadres Algemene Kerkenraad:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Postadres Kerkrentmeesters:
Postbus 333
1430 AH  Aalsmeer

NL08 RABO 0300 1421 61

Bankrekening diaconie
NL 95 RABO 0300 1205 16

 

Wijk Dorpskerk

Bezoekadres:
Kanaalstraat 12
1431 BE Aalsmeer​

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Wijk Oosterkerk

Bezoekadres:
Oosteinderweg 269
1432 AV Aalsmeer

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Blijf op de hoogte

Ontvang elke zaterdagochtend het laatste nieuws uit beide wijken.

Menu

Meer

Agenda Wijk Oost

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Agenda Wijk Dorp

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost