Oefenplaats: een spoor van liefde

Deel 1 - start project + aanmelden

In de 40-dagen tijd worden we uitgedaagd om in de voetsporen van Jezus te wandelen. Jezus zelf laat een spoor van liefde achter. De kinderen horen hierover in de verhalen van de nevendienst. De gezinnen hebben ook een 40-dagen kalender.

Ik nodig jong en oud uit, om mee te doen in project. Het idee is simpel. We bieden je de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen. Hoe zou het zijn, als we in deze 40-dagen tijd meer naar elkaar toe groeien. Kerk als nieuwe familie ervaren. Een familie waarin generaties op elkaar betrokken zijn. Samen Kerk naar Buiten. Samen God liefhebben met hart en ziel, hoofd en handen.

Via deze website, WhatsApp groep en email blijf je op de hoogte van diverse initiatieven van de deelnemers.

Stap 1 – aanmelden

Vul in dit formulier je gegevens in en geef aan op welke wijze deze gebruikt mogen worden.

Stap 2 – ga zelf aan de slag

Je mag zelf kiezen hoe je de liefde naar elkaar, naar God en naar mensen in je omgeving vorm en inhoud geeft. Je kunt het alleen doen, samen met je kring of met je gezin. Wees creatief. Heb lief! Wacht niet af. Bel iemand op, nodig een ander uit, stuur een kaartje, lees je bijbel, doe een boodschap voor je buren, heb belangstelling, #heblief

Stap 3 – nodig anderen uit om mee te doen

Laat de familie groeien, door meer mensen uit te nodigen. Beperk je vooral niet tot leden van de Dorpskerk. Wees lekker Kerk naar Buiten.

Ds. Gert de Ruiter