OK QUIZ

Wat een feest! Vrijdagavond 23 oktober was de OK-QUIZ. Met in totaal 26 teams werd er gestreden voor de heerlijke slagroom taart. Helaas lukte het niet om de winnaar tijdens de quiz zelf bekent te maken. Het controle team is druk met het bekijken van alle antwoorden. Komende zondag tijdens de dienst zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Heeft u de quiz gemist? Dan kunt u hem nog doen via www.oosterkerk.tv. Hieronder vind u een antwoordenblad.

Deze activiteiten worden georganiseerd in eerste plaats voor een hoop gezelligheid. Het is goed om elkaar als gemeente te ontmoeten. Op de tweede plaats zamelen we geld in om ‘t anker op te knappen. Gisteren via de livestream zijn we dit helaas vergeten te delen. Mocht u nog een bijdrage willen leveren voor het opknappen van het anker? Dat kan via onderstaande QR code of link. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

U kunt ook een bijdrage overmaken door hier te klikken.

Wij hebben er vanuit de kerk enorm van genoten en hopen dat u ook een leuke avond heeft gehad.

Groet,

Sjors & Marielle

Bestel uw oliebollen en appelbeignets online! En ze worden – indien u dat wenst – nog gratis bezorgd ook!