ONDERSTEUN GEHEIME GELOVIGEN

Collecte Hervormde Gemeente 9 en 13 mei 2021

De collecte van aanstaande zondag en Hemelvaartsdag is bestemd voor Open Doors voor het project:
ONDERSTEUN GEHEIME GELOVIGEN

In het Midden-Oosten lijden onze broers en zussen dagelijks onder vervolging en verdrukking. Zoals Kouroush, die zijn vaderland moest ontvluchten omdat het te gevaarlijk voor hem werd. Hij vertrok naar Turkije, voordat hij zou worden opgepakt en gevangengezet.
Net als veel andere gevluchte christenen mist Kouroush in Turkije een plek waar hij zich thuis voelt. Nu bouwt hij samen met andere christenen een ontmoetingsplek voor gevluchte christenen. Wat een prachtig en hoopvol initiatief!

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Wilt u meer weten kijk dan op de website van open doors (www.opendoors.nl)

U kunt uw collecte overmaken op de bankrekening van de diaconie NL95 RABO 0300 1205 16 o.v.v. Open Doors of QR code gebruiken. De QR codes kunt u scannen met uw telefoon. (NB: Ze werken niet via de QR scanner in de app van de ING of ABNAMRO bank.)

Namens de diaconie, Remco Schreuders