Paascollecte

Paulien Naber

De collecte op eerste paasdag is bestemd voor de maandelijkse ondersteuning van Paulien Naber.

Zij werkt als zendelinge op de grens van Mexico naar Amerika.
Veel vluchtelingen uit Zuid Amerika, vooral uit Haïti, proberen daar de grens over te komen, wat erg moeilijk is. Paulien en haar team helpen de migranten door hen zo goed mogelijk op te vangen en te begeleiden, en ze geven hen hoop door het evangelie te verkondigen. Er worden bijbelstudies gegeven en kerkdiensten gehouden, en voor de kinderen zijn er ook activiteiten. Inmiddels is er een buitenkeuken gerealiseerd, waar de mensen hun eten kunnen koken. Door een project van onze gemeente kon deze buitenkeuken gebouwd worden!

In de whatsapp -groep van Paulien is regelmatig te lezen over wat zij meemaakt met foto’s en filmpjes daarbij. In deze app kun je niet reageren, dat houdt de informatie overzichtelijk! Wil je toegevoegd worden, vraag het aan een diaconie lid. Op deze manier raak je meer betrokken bij het werk van Paulien. Het is geweldig om te zien dat ze op deze plek zoveel verschillende mensen ontmoet en aan mensen in nood over de liefde van God mag vertellen. Er gebeuren daar wonderen: velen geven hun leven voor het eerst, of weer aan Jezus.

Om Paulien te steunen in haar werk is ons gebed van belang. De diaconie geeft haar maandelijks een bijdrage voor haar eigen onderhoud. Wilt u/ jij daar bij helpen? Dat kan tijdens de collecte in de paasdienst of maak een bedrag over naar het bankreknr van ZWO-commissie Hervormde Gemeente Aalsmeer NL 73 RABO 0380 1440
69 o.v.v. Paulien Naber. Of gebruik de QR-code hierbij afgedrukt.
Hartelijk dank, de diaconie.