Paasontbijt 2023

Voor de 20ste keer!!!

Het Paasontbijt op eerste Paasdag was zeer geslaagd, ruim 170 deelnemers, Irene zat helemaal vol er waren zelfs gasten uit Oekraïne. Mooi om te zien dat veel gemeenteleden, voorafgaand aan de kerkdienst, elkaar aan tafel ontmoeten om samen te ontbijten, op de dag dat de Heer waarlijk is opgestaan.
Door inflatie zijn de gemaakte kosten flink gestegen, wij hadden dan ook wat twijfels of er wat overbleef voor het goede doel maar u heeft ons echt verrast, door uw gulle giften kunnen we een bedrag van liefst € 497,00 overmaken met als bestemming buurtkastje dorp.

Voor Cees Harting was dit de laatste keer dat hij als commissielid deelnam, na 20 keer helpen organiseren, Cees hartelijk bedankt voor de vele jaren zeer gewaardeerde hulp en ondersteuning.

Hartelijke groet namens
Paasontbijtcommissie

Eerste Paasdag mochten wij in gebouw Irene weer deelnemen aan een overheerlijk Paasontbijt. Om half negen opende Cees Harting voor de 20ste keer de deur met de tekst: “Wees welkom, de Heer is waarlijk opgestaan”. 22 jaar geleden namen Gerda en Cees Kortenoeven het initiatief om het Paasontbijt te organiseren ook toen al stond Cees Harting aan de deur. Helaas zijn er twee Cornona-jaren tussenuit gevallen. Cees Harting heeft nu aangegeven na twintig jaar te stoppen en zijn taak over te dragen aan andere vrijwilligers.  Cees, hartelijk bedankt. Fijn dat er al deze jaren genoeg vrijwilligers zijn geweest om het Paasontbijt te organiseren. Wij hopen er nog jaren lang van te mogen genieten.
En wat mooi dat het bedrag dat overblijft na aftrek van de gemaakte kosten ten bate komt van Het Buurtkastje dat aan gebouw Irene hangt.

 

Deel met vrienden

Bekijk ook

Blijf op de hoogte

Agenda

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Contact

Algemeen contactformulier

Hervormde Gemeente

Postadres Algemene Kerkenraad:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Postadres Kerkrentmeesters:
Postbus 333
1430 AH  Aalsmeer

NL08 RABO 0300 1421 61

Bankrekening diaconie
NL 95 RABO 0300 1205 16

 

Wijk Dorpskerk

Bezoekadres:
Kanaalstraat 12
1431 BE Aalsmeer​

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Wijk Oosterkerk

Bezoekadres:
Oosteinderweg 269
1432 AV Aalsmeer

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Blijf op de hoogte

Ontvang elke zaterdagochtend het laatste nieuws uit beide wijken.

Menu

Meer

Agenda Wijk Oost

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Agenda Wijk Dorp

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost