Renovatie videosysteem Dorpskerk gaat van start!

1 december gestart met de werkzaamheden

Binnenkort gaat de renovatie van het complete videosysteem van start. Het huidige systeem dateert uit 2008 en is al langere tijd aan vervanging toe.

Na de renovatie genieten we van haarscherp beeld, extra cameraposities en hebben we een systeem wat weer toekomstbestendig is. Na maanden van uitzoekwerk en onderzoek, diverse demonstraties en testsessies van camera’s, camerabesturingssystemen, videomixers en diverse benodigde verbindings- en schakelkastjes, is uiteindelijk de juiste apparatuur geselecteerd en besteld.

De planning is om als een soort ‘militaire operatie’ het huidige systeem in de kerk binnen een week te demonteren en het nieuwe systeem compleet te installeren. Maandagavond 7 december starten we met een heel team vrijwilligers, waarmee we eerst de bestaande apparatuur en alle bekabeling weghalen. De avonden (en dagen) daarna brengen we de nieuwe bekabeling aan en monteren en installeren we de nieuwe camera’s en overige apparatuur.

Als alles geplaatst is en goed functioneert, zult u als kijker vanaf 13 december kunnen genieten van onze diensten in uitstekende beeldkwaliteit!

Dorpskerk Team Techniek