Sokken voor Albanië

Helpt u ook mee!!!

Het is alweer 2 weken geleden dat we van start gingen met de actie ‘Geef wat warmte’ voor Albanië.
Wat reageert u enthousiast!

Ondertussen zijn we de duizend euro gepasseerd, dat is al heel veel, dat zijn al bijna 600 paar sokken die we hebben gespaard. Daarvoor hebben we gebakken gebreid genaaid gehaakt en ook de jeugd in Oost helpt mee door voor u te bakken. We hopen dat er nog meer initiatieven bijkomen.

De eerste levering sokken is naar de gevangen in Burrel (brrrrr-koud) gebracht. En alle gevangenen kwamen de sokken zelf ophalen waardoor men een persoonlijk praatje met hun konden houden. Dat is precies de insteek geweest. Om een persoonlijk gebaar te maken naar zoveel mogelijk gevangenen.
De volgende ronde gaat naar het psychiatrisch ziekenhuis waar Wilma werkt.

Heeft u al een mondkapje besteld bij Rietje Van de Velde. Ze zijn er nu  ook voor kinderen. De opbrengst gaat naar de actie ‘geef wat warmte’ voor Albanië.

Wat zullen de minder bedeelde mensen in Albanië er binnenkort warm bij lopen! De gebreide sokken sjaals mutsen en zelfs truien gaan zo snel mogelijk op transport naar Albanië, en van het geld zijn al sokken gekocht, en uitgedeeld.

Tikken bij u de breinaalden al, of heeft u zelf een goed idee neem vooral contact op met de diaconie! Wilt u koek, hartige taart of een mondkapje kopen neem dan contact op:

• voor zoete of hartige taart en muffins door de jeugd van de Oost gebakken belt u Mandy 06-52357526 of u stuurt een app naar Daisy 06-19596698
  • Voor kokoskoek of boterkoek belt of appt u met Gerda Kortenoeven 06-51709702
  • Wilt u een mondkapje (nu ook voor kinderen) kopen dan belt of appt u Rietje Hulsbos 06-15651496
  • heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij Margriet van Klinken 06-29481012

Zondag sprak Dominee de Ruiter in de Oosterkerk voor Hervormd Aalsmeer over het belang van geven en delen, dat we mensen die het minder goed hebben kunnen helpen, helpt u mee?

Namens de diaconie

Rietje Hulsbos