Spaarproject Kindernevendienst

Heart for Children

Bij de kindernevendienst sparen we momenteel voor de Stichting Heart for Children. Deze stichting heeft tot doel om wereldwijd verlaten en kwetsbare kinderen in zeer moeilijke levensomstandigheden kansen te bieden op een beter leven. Dit doen zij door middel van het incidenteel bieden van noodhulp en het structureel bieden van onderdak, voedsel, kleding, medicatie en scholing in een gecreëerde gezinssituatie.

Afgelopen voorjaar is Jaap Mosselman met een aantal kleinkinderen in Oeganda geweest om de kinderen te laten zien hoe de situatie in deze landen is. Dit heeft veel indruk gemaakt op de kleinkinderen. Zijn kleinzoon Roan Tolsma heeft tijdens een Special Sunday in november over deze reis en ervaring verteld aan de kinderen van de kindernevendienst.

We willen jullie daarom vragen of de kinderen regelmatig geld mee willen nemen voor het spaarhuisje van de kindernevendienst.

Ook is er de mogelijkheid om via de QR code geld over te maken naar het project.

NL 08 RABO 0300 1421 61, t.n.v. Kerkvoogdij Hervormde Gemeente Aalsmeer, ovv Kindernevendienstproject

Bij voorbaat hartelijk bedankt,
De kindernevendienstleiding