Tentdienst 2023 met een nieuw gezicht

Zondag 3 september zal de Feestweek in Aalsmeer weer afgetrapt worden met de Tentdienst. De Tentdienst is een kerkdienst die ontstaan is uit een samenwerking tussen zes kerken uit Aalsmeer en omgeving. De Tentdienst zal plaatsvinden in de feesttent op het Praamplein en het belooft weer een groot feest te worden!

Tijdens de 29 ste editie van de Tentdienst zullen we dit jaar een nieuw gezicht op het podium zien. Gor Khatchikyan zal spreken op deze zondagmorgen. Gor is arts op de spoedeisende hulp, schrijver en spreker. In het begin van de coronacrisis, toen corona alles op zijn kop zette, was Gor vaak op tv te zien. Hij bracht bijna dagelijks verslag uit van de situatie in de ziekenhuizen. Hij is iemand die graag verhalen vertelt en jong en oud weet te boeien. Gor heeft o.a. gesproken op de EO Jongerendag, Opwekking, andere events en in vele kerken. Dus kom luisteren naar
deze inspirerende spreker.

Ondanks dat de Tentdienst pas 3 september is, zijn de voorbereidingen in volle gang. Op sociale media delen we de ontwikkelingen en nieuwtjes rondom de Tentdienst en nog veel meer. Het thema van de dienst zal ook op onze sociale media bekend gemaakt worden. Sinds dit jaar zijn we ook actief op Instagram (@tentdienstaalsmeer). Zoek onze pagina op en volg ons om alle voorbereidingen van de Tentdienst te volgen. Uiteraard kun je ons ook volgen op onze Facebookpagina (@TentdienstAalsmeer) en onze website (tentdienstaalsmeer.nl).

We hopen je te zien op 3 september!

Bekijk ook

Blijf op de hoogte

Agenda

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Contact

Algemeen contactformulier

Hervormde Gemeente

Postadres Algemene Kerkenraad:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Postadres Kerkrentmeesters:
Postbus 333
1430 AH  Aalsmeer

NL08 RABO 0300 1421 61

Bankrekening diaconie
NL 95 RABO 0300 1205 16

 

Wijk Dorpskerk

Bezoekadres:
Kanaalstraat 12
1431 BE Aalsmeer​

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Wijk Oosterkerk

Bezoekadres:
Oosteinderweg 269
1432 AV Aalsmeer

Postadres:
Postbus 158
1430 AD  Aalsmeer

Blijf op de hoogte

Ontvang elke zaterdagochtend het laatste nieuws uit beide wijken.

Menu

Meer

Agenda Wijk Oost

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost

Agenda Wijk Dorp

Hervormde Gemeente | Wijk Dorp | Wijk Oost