Tussenstand Kerkbalans 2020

• 7 april 2020

Beste gemeenteleden,

Inmiddels heeft ruim 75% van de gemeenteleden zijn of haar Kerkbalansformulier ingevuld en ingeleverd. De teller staat voorlopig op circa € 149.000. Een schitterend bedrag en namens de beide wijkkerkenraden willen we een ieder bedanken voor alle toezeggingen. Helaas heeft nog een kleine 25% niet gereageerd en komen we nog zo’n € 6.000 tekort om tot een sluitende begroting te komen.

Zoals u allemaal in de begeleidende folder heeft kunnen lezen is het geld nodig om de beide fulltime predikanten te kunnen betalen, maar ook voor het onderhoud aan de beide kerken en wijkgebouwen en voor het jeugdwerk.

Hierbij willen we nog een laatste oproep doen aan een ieder die de Kerkbalans nog niet heeft ingevuld of heeft ingeleverd aansporen om dit alsnog te doen.

Omdat de envelop ivm het Coronavirus niet meer bij u thuis wordt opgehaald en de kerk voorlopig ook gesloten blijft, kunt u uw toezegging opsturen naar (of door de brievenbus gooien bij) Bert van de Lagemaat (Oosteinderweg 268, 1432BC Aalsmeer). U mag ook een foto maken van het formulier en mailen naar kerkbalansaalsmeer@gmail.com.

Als er nog lopers zijn die een stapeltje toezeggingen hebben liggen, wil ik deze lopers verzoeken even een mailtje te sturen naar kerkbalansaalsmeer@gmail.com of ezra.dorpskerk@gmail.com, dan kijken we even naar een passende oplossing.

Namens het College van Kerkrentmeesters,

Ezra Overbeek