Tussenstand Kerkbalans 2021

Heeft u de actie Kerkbalans al geregeld?

Inmiddels heeft bijna 60% van de gemeenteleden zijn of haar Kerkbalansformulier ingevuld en ingeleverd, waarvoor dank!

De teller qua toezeggingen staat voorlopig op circa € 144.000. Een mooi bedrag en namens de beide wijkkerkenraden willen we een ieder bedanken voor deze toezeggingen.
Helaas heeft toch nog zo’n 40% niet gereageerd en komen we nog zo'n € 12.000 tekort om het bedrag van de begroting te halen.

Zoals u allemaal in de begeleidende folder heeft kunnen lezen is uw toezegging niet alleen nodig voor het onderhoud aan de beide kerken en wijkgebouwen, maar ook om de beide fulltime predikanten te kunnen blijven betalen, het jeugdwerk te bekostigen, om toerusting te geven of projecten van Aalsmeer Over Hoop te ondersteunen. Oftewel de actie Kerkbalans is niet alleen maar bedoeld voor materiele zaken, maar op geestelijk vlak minstens zo belangrijk. De actie heet niet voor niks KerkBALANS.

Langs deze weg willen we daarom een ieder oproepen die de Kerkbalans nog niet heeft ingevuld of heeft ingeleverd, om dit alsnog te doen. U kunt dit ook heel makkelijk via de website van de kerk doen (www.hervormdaalsmeer.nl/leden/kerkbalans).

Mocht u om welke reden dan ook uw Kerkbalans niet meer hebben, spreek dan gerust even één van uw Kerkrentmeesters aan. We hebben nog een aantal exemplaren liggen en we kunnen altijd een digitale versie naar u mailen.

Namens het College van Kerkrentmeesters,
Ezra Overbeek (ezra.dorpskerk@gmail.com)

Studenten

Ga je verhuizen? Wees je bewust van je kerkelijke overschrijving.