Voor iedereen een kerk

Diaconie collecte 28 februari 2021

In Nederland gaan er steeds minder mensen naar de kerk. Maar dat betekent niet dat er geen behoefte is aan zingeving. Kerken spelen hierop in met alternatieve vormen van kerk zijn. Pioniersplekken vormen een nieuwe christelijke geloofsgemeenschap waarbij de boodschap van het Evangelie niet losgelaten, maar op een andere manier gedeeld wordt.

De afgelopen jaren zijn meer dan 150 pioniersplekken door heel Nederland ontstaan.

Zoals Seinpost Slinge in Rotterdam: een open en betrokken community rondom het christelijk geloof, waar veel mensen komen met gebroken levens, kwetsbaar en in moeilijke omstandigheden. Met verschillende activiteiten, zondags en door de week, zet Seinpost Slinge zich in voor het welzijn in de wijken Pendrecht en Zuidwijk in Rotterdam.

Met uw bijdrage aan de collecte steunt de Protestantse Kerk pioniersplekken en nieuwe vormen van kerk-zijn.
U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL73 RABO 0380.1440.69 t.n.v. ZWO Hervormde Gemeente Aalsmeer o.v.v. missionair werk –voor iedereen een kerk of via bijgaande QR code.

Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken.
Namens de ZWO commissie, Remco Schreuders