Zondagochtend voor kinderen

We zijn een gemeente, waar kinderen op zondag ruimte en aandacht krijgen. Stap voor stap leren ze Jezus Christus te volgen op een hedendaagse wijze.

Kom met kind(eren) binnenkort een dienst meemaken In de Oosterkerk. Ontdek alvast welke activiteiten er zijn voor jouw kind(eren).

Oppas

• 0-4 jaar

Iedere zondagochtend, christelijke feestdagen en tijdens de bijbelleerdiensten is er oppasdienst in het Anker. U kunt hier uw kind (of kinderen) brengen als ze 0 – 4 jaar zijn. Zij kunnen onder begeleiding spelen zodat u met een gerust hart in de kerk kunt zitten.

Nevendienst

• 4-12 jaar

Kidspraise

• 0-12 jaar

Voor de kinderen van 0 tot 12 jaar is er vijf maal per jaar een speciale middagdienst: de KidsPraise. Tijdens deze dienst speelt er een band, wordt er een verhaal verteld en doen we verschillende activiteiten.

Doordeweeks voor kinderen

Voor kinderen zijn doordeweeks en in de zomer ook andere activiteiten waar ze elkaar kunnen ontmoeten, creatief bezig zijn en kunnen groeien in geloof.

Jongensclub

• 8-12 jaar

Op de club komen de jongens op een gezellige, speelse manier in aanraking met het geloof. Een verhaal, gebed, spelletjes, knutselen, voetballen, verstoppertje spelen en soms trekken ze er op uit.

Meisjesclub

• 8-12 jaar

Op de club komen de meisjes op een gezellige, speelse manier in aanraking met het geloof. Een verhaal, gebed, spelletjes, knutselen, voetballen, verstoppertje spelen, en soms trekken ze er op uit. De kosten zijn 1 euro per keer. Kom je het hele seizoen, dan vragen we een eenmalige bijdrage van 10 euro.

Rock Solid

• 10-15 jaar

“Rock Solid” dat is de yell die we al wat jaren dragen. Waarom zul je denken? Ben je tussen de 10 en 15 jaar, heb je zin in leuke games en gekke gesprekken met een stukje serieusheid? Wil je dansen op de rots? Kom dan bij ons kijken!

En wie zijn wij…? Nou dat mag je best ontdekken, maar ik kan je wel vertellen dat we een “klein…beetje” maf zijn.

Kom langs en begin je weekend met een twist.

Zomerkampen

• 8-16+ jaar

Vanuit de Hervormde Gemeente Aalsmeer worden sinds 1946 christelijke jeugd- en kinderkampen georganiseerd. Voor kinderen zijn er vier kampen:

• meisjes 8-10 jaar
  • meisjes 10-12 jaar
  • jongens 8-10 jaar
  • jongens 10-12 jaar
Er zijn ook kampen voor jongeren van 13-16+.